Happy b-day to meee!

Hej alla glada! (och mindre glada) Hoppas att ni mår bra och att ni vaknat upp er bästa sida, som jag!

Idag är det min födelsedag, och det firades igår kväll med familjen på en restaurang, och idag på morgonen med frukost på sängen :D
Somnade vid 11 tiden igår så jag visste inte om jag hade fått några "grattis sms", men när jag vaknade vid 6 tiden såg jag att jag hade fått en massa. Tack till er som tog er tid att skriva ett litet sms, det gjorde mig skitglad, därav mitt glada humör idag :D

Det blev ju inte världens lyxigaste frukost, eftersom att mina föräldrar blev helt stressade när de hörde att jag redan var vaken, så dom slängde ihop något snabbt och kom in haha, söta :)



Nu ska jag börja göra mig iordning för att rulla iväg till skolan, så får vi se vart kvällen leder mig.



Peace n love / N

Skönhetsprodukter

Eftersom att jag har ganska många ögonfransar kan jag inte använda en mascara som gör dom fylligare, vilket jag tydligen alltid har gjort, men häromdagen köpte jag en ny mascara och man får så jävla snygga fransar när man lägger den. Dom blir sjukt långa så det nästan ser ut som att man har lösfransar och den separerar dom fett bra..

L'Oreal - Telescopic mascara, den finns typ i silver och guld också, jag förstår dock inte skillnaden men den här va bra iaf!
d

Sen köpte jag också Shampoo, Balsam och Inpackning från L'oreal, jag har använt dom i ungefär 2 månader, och jag som har haft så torrt och slitet hår efter all färg och blekning har nu fått superlent och glansigt hår. Den reparerar tydligen slitna hårtoppar.. Hittade ingen bättre bild, de heter ju Elvital eller nåt sånt, här står det Elvive? Anyways, förpackningarna ser iaf ut som dom gör, ignorera texten.

d
Sen köpte jag också en mask för ansiktet, med chokladsmak? haha.. det är iaf en chokladmask, whatever that is,  det såg lockande ut så jag köpte den.. får väl se hur resultatet blir..




Nu ska jag börja fixa mig för ikväll ska jag ut och äta middag med familjen, eftersom att jag fyller år imorgon, men ingen kan då, så det får bli ikväll :)


Peace n love / N


Jag finner inga ord igen..


Jag finner inga ord.


Bloggtorka.

Nu ska ni få veta en sak.. jag har fått låna min brors mobila bredband och kan därmed uppdatera bloggen mer ofta än vad jag har gjort senaste dygnen :) Kulit.. Jag har iförsig inte alls mycket att skriva om med tanke på att jag inte har humöret på topp, vet inte riktigt varför, men så kan det bli ibland.

Imorgon är det min födelsedag, känns inte som det men jag antar att det blir så när man väl passerat 18 som man så gärna ville bli!

Eftersom att jag ganska snabbt blir trött på saker, så var jag tvungen att piffa till mina naglar med lite glitter, visst blev det nice? Viva la diva nagellacken finns i fett snygga färger, men det är inte världens bästa kvalitée på lacket..

f

Dagen vi var i vällingby lyckades vi ta några foton, jag var typ helt nyvaken/nyduschad så vi kan ignorera mina morgontrötta ögon :) Zeinabs ögon däremot är inte att leka med.. hon har typ ljusgröna.. mm :)

s

Och så fick vi en bild på fina Jenka som också hakade på :) (haha bilden ser reutcherad ut, fast den inte är de:S )

f

Den otroligt goda maten, kan ni gissa vad det var? Haha..

d


Så ja.. nog med det otroligt intressanta inlägget. Nu ska jag dra iväg, vart vet jag inte..

Peace n love / N

To cool for school

Hellooo! Sitter i skolan nu och ruttnar tillsammans med Zarah och Adiam, vi ska göra ett tråkigt arbete om Australien haha, får la se hur det går :)

Vet ni vad jag fick veta idag? Ni kanske redan visste om det här, men det ska göras en "Vänner-film", och den kommer komma ut 2011 :D Fett roligt att dom kommer ha en reunion, lite sådär Sex and the city style, liksom att göra en serie till en film är ju sjukt bra idé när det är så poppis. Längtar!

Nu är även biljetten till Michael Jackson's "This is it" bokad. Det finns typ knappt nån biljett kvar och dom släpptes igår! Vi är 10 personer som ska gå så det blir fett kul! Jag längtar till det också :)

Nu ska jag fortsätta med arbetet.
Hörs igen när jag har tillgång till internet.

Peace n love / N

ingen internet

Kära läsare, jag kommer uppdatera så fort jag har tillgång till internet, råkade nämligen ha sönder bredbandsmodemet! Bra där :)

Peace n love / N


Today is your lucky day

Hej alla kära vänner och hatare :)

Hoppas att allt är bra med er.. själv sitter jag här helt död, har kommit hem från en lång dag med "massa" shopping (kändes som mkt men det visade sig att det inte alls var mycket när jag kom hem och tittade igenom allt) Men jag älskar löning!
Anyways.. idag var jag som sagt på stan med Mickis, Maria och Zäta :)
Vi drog först till söder och besökte "cocoo" butiken, ni vet cocoo.se?.. Hon som äger affären var såååå söt och snäll så man bara ville krama om henne och ge henne en stor puss.. med det går ju inte? haha..

Fick även ett samtal som gjorde mig glad, från en tjej i min klass "W" och jag tycker det var skitbra att vi kunde prata ut, efter en del missförstånd! :)  Efter det drog vi in till centralen och gick runt tills vi inte orkade mer.

Åkte hem vid 7 tiden, och vet ni vad? I fleeeera dagar har jag varit sugen på glassen "Carte D'or - Dulce de leche" Åhhh, så jävla gott.. så jag bestämde mig för att dra in till Hemköp o köpa den.. vad ser jag då? HALVA PRISET PÅ ALLA CARTE D'OR GLASSAR! WIIE! haha.. nån där uppe i himlen ville att jag skulle få min glass :)

Drog hem till min bror en stund, sen blev vi helt plötsligt sugna på Donken, så hela familjen gick ner dit och åt och umgicks, jättemysigt :) Träffade Farah också, haha fyfan vad jag garvade.. kan inte berätta varför eftersom att det är hemligt, men roligt var det iaf!

Tänkte lägga upp lite bilder på vad jag köpte idag.. det ser ju självklart inte lika snyggt ut på bild som det gör i verkligheten, men det funkar väl :)

k

- Två par jeansleggings från BikBok
- Ett par converse liknande skinnskor från Belle shoes
- En vit långt tröja med stor krage från H&M
- En grå kofta från Gina Tricot (skit mysig och snygg)

s

- En vanlig svart topp från Gina Tricot
- Örhängen från Ur&Penn
- Väska från H&M

s

Här får ni en närmre titt på skorna, dom fanns i svart och gräddvit färg också :)


Juste, ville bara visa en klänning som jag köpte på Mango i Spanien. Den är sååå snygg i verkligheten och den passade mig perfekt när jag va i Spanien,  och jag tänkte att jag skulle ha den till min födelsedag, men tyvärr så kommer jag inte i den längre...... bra naz, så mitt mål blir att ha den som nyårs klänning, dags att bränna allt jag lagt på mig senaste tiden..

a

Vad tycks? Visst är den fin :)



Imorn ska jag ut med Zeinab och shoppa, äta god mat och ja.. shoppa lite till :) Älskar livet!
Vi hörs snart igen!



Peace n love / N


VECKANS BLOGG

Ni har väl inte glömt att rösta på mig som veckans blogg? Om inte gå in o gör det så snabbt som möjligt, snart är tävlingen slut och jag leder inte längre :( TRYCK HÄR om du vill rösta på mig!

Om jag vinner, kommer jag ha en liten tävling här i bloggen, och tro mig den vill ni INTE missa! Så in och rösta!

Peace n love / N

jag är inte feg, bara mogen :)

Vissa personer, (vill inte nämna några namn) men en del tjejer som går i min klass är tyvärr för mycket eller för bittra. Jag bryr mig inte egentligen, för jag känner inte personerna och jag vill heller inte göra det längre. 

Men eftersom att en del verkar TA ÅT SIG av saker de läser/hör så vill jag bara göra några punkter klara eftersom jag har brist på att göra just nu och känner att jag kan skriva av mig lite.

1. Om du läser det här och tar åt dig, så kanske du borde bättra på din attityd flicka lilla för om du tar åt dig så ligger det väl en sanning bakom allt.

2. Om du tror att jag är en person som sitter bakom datorn och leker allan och inte vågar konfrontera dig i verkligheten, varsågod kom fram och visa att du vågar konfrontera mig istället för att sitta och himla med ögonen bakom allas ryggar. Tro mig, jag är den sista som kommer att backa.

3. Om du heter Linneá (sötnos), Mikaela (sköning), Jessica, Filippa, Pamela, Stina, Eveline, och Madde ska ni inte ta åt er av det jag nånsin skrivit :)

Haha, nu måste jag gå och skratta lite åt det här.. för det här är ju dagisfasoner :)

Peace n love / N

beyonce knowles

Älskar outfiten.. hon kan bära upp kläder som vi (iaf jag) aldrig skulle kollat på ute i affären.

 

ss

bild från posh24.se

VECKANS BLOGG... IGEN

Mina älskade läsare, nu svek ni mig!
Haha, jag kom på delad första plats på bloggtävlingen, så nu fortsätter den mellan mig och en annan tjej, så det är bara att gå in och rösta på mig HÄR ! LOVE YOU! :( om ni gör det förstås.. haha:)










Fina naglar, fint hår, kan inte bli bättre :)

Naglarna blev skit snygga, Sandra som gjorde dom va jätteduktig!
Bilden blev lite suddig, men det är snyggare i verkligheten :)

ss

Vad tycks? :)


Queen B & Jay-Z

Har Jay-Z varit otrogen innan de gifte sig? Lyssna..


hissa otrevlighet!

Jag är irriterad på ganska mycket nuförtiden, och med tiden så upprepar sig saker och ting fler och fler gånger vilket leder till att irritationen övergår till ilska. Jag är ARG! Varför? Jo, för att jag har märkt att det är så jävla onödigt att vara snäll och trevlig mot folk när man inte ens får ett litet leende tillbaka.

Fyfan! Snart kommer jag spricka och då kommer det fan gå ut över de personer som stört mig länge. När man går i skolan, hälsar på folk förväntar man sig självklart att folk hälsar tillbaka, normalt.
Det händer 99% av gångerna att man får ett svar tillbaka med ett leende eller eventuellt något mer. MEN MEN MEN MEN MEN så finns den där lilla procenten där, den ynka lilla procenten som stör mig så jävla mycket.

Jag har slutat hälsa på folk som jag har fått det här äckliga intrycket av, och jag tänker aldrig mer vara den som hälsar och ler från hjärtat förrän jag har fått se en jävligt stor förändring.

Ni dryga personer som tror att ni är "all that" tro mig ni är inte ett skit, omogna fjortisar som inte vet vad social kompetens är, det är vad ni är!

En annan sak som också är jääävligt störande, är folk som gnäller för mycket på saker och ting och HIMLAR MED ÖGONEN VAR 5:E MINUT FÖR ATT ALLTING ÄR IRRITERANDE FÖR DEN PERSONEN. Förr eller senare kommer det att uppstå någon slags konflikt om det här fortsätter.. det är jag nästan säker på.

aa


Nu har jag lättat på hjärtat lite, puhh!!

Dags att dra iväg till Kista för att käka på Burger King och sen gå och fixa naglarna:)


Peace n love / N

hej jag heter nazanin och jag försökte göra en header... hej hej nazanin

......Tja!
Som ni ser har jag gjort ett tappert försök att göra en blogg header eftersom ingen ville va gullig och hjälpa mig, och kolla hur det ser ut nu? DET ÄR HEMSKT! Helt suddigt haha, den ser fett bra ut på paint men nej nej den måste se ut som den gör här på bloggen... HJÄLP MIIIG :( !! (desperat kvinna)


Peace n love / N


Once u go black you... will go blond again haha

Heeej alla söta!

Idag har varit en otroligt givande dag (not) skulle göra en del saker men det blev inte som jag ville så istället åkte jag till Solna Centrum för att köpa hårfärg (toning) ..drog till H&M, tittade runt lite och köpte en toning från L'oreal för 109 kr.. gick runt o tittade lite i affärer, kom in på Åhléns, och tror ni inte att just den hårfärgen står där för typ 85 spänn haha... och jag vet att det inte går att lämna tillbaka cosmetica och sånt när man väl köpt de..

MEN cool som jag är gick jag hela vägen tillbaka till H&M och sa att jag ångrat mig, och hon i kassan sa att hon skulle försöka göra ett undantag för den här gången och ta tillbaka produkten.. men när hon skulle vände upp och ner på paketet för att kolla serienumret eller vad det var så ser hon att det har läckt färg..

Hon öppnade paketet och all färg hade typ runnit ut.. TUUUUR att jag gick tillbaka med den, för det hade varit jävligt svårt att komma tillbaka med ett sånt paket dagen efter och förklara varför hårfärgen ligger överallt haha.. Drog tillbaka till Åhléns och köpte 2 st istället, så jag kan spara en till nästa gång jag färgar :) ekonomiskt! javisst..

Färgade håret nyss.. det är väldigt svart! Och jag är väldigt blek! :( Längtar tills imorgon, ska fixa naglarna!!! Det var faktiskt på tiden att jag piffa till mig lite.. folk börjar liksom fråga hur jag mår nuförtiden för att de tror att det är något fel med mig hahaha.. 

Rekommenderar verkligen den här hårtoningen för er som vill färga mörkare, har bara hört bra om den. Färgen håller bra och länge och den är skonsam för håret, den innehåller heller inte någon ammoniak. Finns i ganska många olika färger också, och det är mycket färg i, jag har tjockt hår och det räckte med bara ett paket!

aa
Nu ska jag gå och torka håret och sen sussaaa..


Peace n love / N

trött trött trött

Heeeej alla glada och mindre glada! Kom nyss hem från jobbet, är skit trött som vanligt men måste sitta och plugga lite, har en massa arbeten och sånt som ska vara inne nästa vecka, ångest? Självklart!

Imorn ska jag till skolan och sen efter dra och köpa hårfärg och lite sånt som behövs för mitt hår, och lyckades även boka en tid för naglar på onsdag. Längtar! Jag hatar verkligen att gå runt med fula naglar, det känns så himla ofräsch och okvinnligt, fast alla tycker ju dock olika :)
Funderar på om jag ska ha vanlig fransk manikyr eller om jag ska piffa till med nåt snyggt glitter på tipparna? What do you think?
Jennifer gjorde sina naglar hos Kiana, hon jag skrev om innan, la upp en bild på en av hennes nagelmodeller också, har inte hunnit titta på dom än, men hon säger att det blev jättesnyggt och det var ganska billigt, 680 kr betalade hon. Nice price!

Brukar ni ofta lägga ut pengar på erat utseende? Om ja, hur mycket i månaden ungefär? Är bara nyfiken.. :)

Nu ska jag get down to bussinessss, så ni får ha en fortsatt trevlig kväll! (märks att jag jobbar på telefonjobb va?)
Kommer att lägga in lite bilder senare, så om ni är nyfikna så kan ni titta in imorgon igen haha :) Puss!

Peace n love / N

Casual-Kim

ss
Kan man bli snyggare?...skulle inte tro det


Kvällens vill ha

Helloow, dåligt med uppdatering jag vet men jag har inte varit hemma och just därför inte haft tid att skriva.
Igår var jag och två vänner och dansade i en danssal (haha duuh) och det var faktiskt fett kul, lägger in lite bilder från det senare..

Är sååå sjukt sugen på att shoppa, känner verkligen att min stackars garderob behöver det.. Tittade på de här skorna på nelly.com nyss. Det är egentligen inte riktigt min smak, men jag tyckte faktiskt att de va riktigt snygga, fast helst på sommaren då! Vad tycker ni? Blev även förälskad i klänningen under...



Spain SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM

 

 

Stripe Panel Dress SEK 499, Quontum - NELLY.COM

 

 

 

Peace n love / N

Åka fast för snatteri? Så pinsamt..

Igår kväll åkte jag till Kista en sväng, tittade runt i lite affärer men hittade inget jag ville köpa (konstigt jag vet) men iaf, medan jag gick runt så ser jag helt plötsligt två poliser och två tjejer, vad var dom, typ 14-15 år gamla? De kom ut från en dörr och gick igenom halva Kista centrum med dom och alla verkligen glodde på dom.
De hade en varsin H&M påse, och ändå hade de snott nånting också och åkt fast. Fyfan vad pinsamt det måste varit för dom att alla glodde på dom som dom gjorde, sen när de åkte ner för rulltrappan kom det 3 kvinnor och sa nåt till tjejerna, jag tror det va antingen någons syster, mamma eller kusin. De såg helt chockade ut och skakade på huvet.

När man har pengar (för de hade ju båda köpt nåt med tanke på deras påsar) varför ska man sno nåt? Även om man inte har pengar på sig ska man väl fortfarande inte göra det, det är liksom inte värt risken. Blir man lycklig av att ha ett par extra örhängen hemma? Eller ett par byxor, tröja whatever?

Samtidigt känns det som att poliser överdriver ganska mycket. Okej.. dom snattade, man får väl skylla på att dom är unga och dumma, men poliserna beter sig som om de precis fångat sveriges största seriemördare, helt grova och allvarliga. Bara att tjejerna får syn på polisen tror jag räcker för att de ska bli helt skakis och rädda, sen när de tar i som dom gör är ju fan farligt haha de kan ju fan få en hjärtattack eller nåt.

Anyways, vad tycker ni om snatteri?

aa
Haha, fett pinsamt..det här måste ju va det värsta straffet
!


Peace n love / N

Nakenhet = Publicitet?

Hej alla älsklingar, igår var det besökreskord IGEN!!!! Blir ju så glad att allt fler droppar in, och jag hoppas verkligen att ni stannar hihi:) Anywas.. satt nyss och tittade på reprisen av VMA galan igen och fick ännu en gång bevisat för mig att Alica Keys är grymt bra och den ENDA.. då menar jag den ENDA kvinnliga artisten i dagens musikindustri som har lyckats jävligt bra, och är så omtyckt som hon är UTAN att ha behövt klä av sig på något sätt..

..ni kanske inte riktigt förstår vad jag menar, men jag ska göra det lite lättare för er genom att visa några bilder på sångerskor som uppträder osv.


Shakira
aa

Lady Gaga
ss

Beyoncé
ss

Beyoncé
igen
ss

Britney
ss

J.Lo
ss


Och slutligen den otroligt fina och
classy-alicia keys..
ss

Alltså jag har letat och letat men inte hittat en enda bild på henne där hon visar mycket naken hud. Har ni nån gång sett henne så avklädd som artisterna ovan?


Peace n love / N

Är det snyggt att vara blek?

Det är sjukt hur snabbt tiden går när man sitter vid datorn, och man blir som fastklistrad haha, jag har fortfarande inte lyckats resa på mig än!
Jag har tänkt på att senaste tiden så har jag blivit så himla blek.. men är det verkligen snyggt att vara blek? Känns som att det är så himla inne och vara mörk i hyn nuförtiden så man tror att man ser dålig ut i så blek hy. Men jag antar att det är en smaksak också, och att vissa passar bra i att vara det och andra mindre bra. Vad tycker ni, är det snyggast att vara blek eller brun?


ss





















Åhh, vad jag saknar sommarn :( Jag vill utomlands nuuu!!


Peace n love / N :(

Veckans blogg


Ni har väl inte glömt att rösta på mig, nr 14? Tryck här för att rösta!

aa

kan man kontrollera sitt sug efter något?

Helloooo!!

Kom nyss hem från jobbet, är som vanligt skittrött men man kan inte klaga! Funderar faktiskt på att byta jobb för jag har så jävla många klagomål på det här jobbet, cp företag som inte ens har koll på sina anställda känns det som.

Anyways, de som känner mig vet att jag oftast har perioder med mina matvanor, jag kan få ett sug efter en speciell sak varje dag i drygt 2 veckor, och då blir jag galen om jag inte får det, och när jag väl ätit det i två veckor så vill jag typ aldrig mer äta det igen.. Som till exemel ett tag åt jag tacos i en hel vecka, avocado tillsammans med dadlar(?), potatismos (det är sjukt jag åt verkligen det 24 timmar om dygnet kändes det som), mcdonalds blåbärspaj, keso osv.

Just nu är jag i min kryptoniter/risifrutti period. Jag gillade inte ens risifrutti förr, men nu helt plötsligt har jag gått och köpt det 3 dagar i rad haha, och kryptoniterna har blivit som en vana, finns i väskan hela tiden. Det är ju så himla gott, tycker ni inte?

Haha, nog om det! Jag ta och rulla iväg till duschen snart så det blir nog inga fler inlägg ikväll.
Imorgon kanske jag ska träna, jag behöver verkligen börja göra det, har ett gymkort men den är inte använd sen i Mars, skitbra Naz! Hur kan man få bort den här latheten? Den förstör ju fan allt!


Godnatt på er :)

öö



Peace n love / N

Följ bloggen med bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Om du gillar min blogg kan du blir medlem här, så får du ett meddelande varje gång jag uppdaterar! :D

Photoshop?

Jag har försökt, försökt och försökt att lära mig hantera photoshop när det gäller att göra en header, men fan asså jag vet inte hur man gör och jag vill verkligen byta designen på min blogg, det ser lite för mörkt och trist ut nu för mitt humör, snart är det vinter och då vill jag att min blogg ska lysa upp er vardag haha! :)

Så om du vet hur man gör en header på photoshop, så får du jäättegärna skriva till mig och berätta hur man gör!

Puss!



Megan Fox brukade skära sig själv - skenet bedrar?

Det finns en artikel på starlounge msn där det står att Megan Fox lider av självförakt osv. Tänkte lägga in artikeln här så kan ni läsa själva. Jag tror verkligen på att skenet bedrar, alla ser ju henne som en het sexsymbol osv, men innerst inne kan hon inte se på sig själv på det sättet, och det är egentligen sjukt för hon är ju vacker. Vad tycker ni om det här?


aa

"Megan Fox är en skönhet som utstrålar självförtroende, men egentligen lider hon av självförakt och erkänner att det har hänt att hon utsatt sig för självskador.

— Jag är väldigt osäker på det mesta. Jag känner mig alltid helt värdelös. Jag har en helt sjuk känsla av att folk hånar mig hela tiden, berättar hon i en öppenhjärtig intervju med Rolling stone.

Den 23-åriga ”Transformers”-stjärnan vill inte berätta hur hon hanterar sina mörkaste stunder, men svarar bekräftande när tidningen undrar om någonsin skurit sig själv.

— Ja, men jag vill inte gå in på det. Jag vill inte heller säga att jag är typen som skär sig själv. Tjejer går igenom olika faser under uppväxten. De känner sig nedstämda och det resulterar i olika saker som ätstörningar eller självskador.

Den pinnsmala skådespelerskan säger också att hon ”helst inte vill prata om” huruvida hon själv tampats med ätstörningar. Hon medger dock att hon ofta känner sig emotionellt instabil och att pojkvännen Brian Austin Green ofta drabbas.

— Jag kan vara aggressiv, sårande, dominant och självisk. Jag är oförutsägbar. Jag har sagt till Brian ”Du måste sluta prata med mig, annars dödar jag dig. Jag kommer att hugga dig. Snälla gå härifrån”.

Dessbättre har Megan lärt sig leva med sina svackor.

— Självhatet hindrar mig inte från att känna mig lycklig. Men det betyder inte att jag inte har det tufft. Jag är väldigt sårbar, säger hon."

 

Peace n love / N

 


bråttom bråttom


Godmorgon
mina kära läsare, just nu har jag lite bråttom så jag hinner inte slänga ihop ett bra inlägg, men senare mina vänner ska ni få något att läsa :) Igår hade jag besöksrekord här på bloggen!! hoppas att ni stannar kvar, det är skit kul att få så mkt kommentarer hela tiden! Men nu måste jag skynda iväg till skolan!

Ha en skit bra dag!

PS. GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG SOM VECKANS BLOGG, ALLT DU BEHÖVER GÖRA ÄR ATT SKRIVA NR 14 I KOMMENTARSFÄLTET HÄR !

Peace n love / N



Update: Jag har lyckats fa 20 roster hittills, ni som inte har rostat gor det nu! (annars blir det bloggstrejk! )

Rökare, eller icke-rökare?

Kan du som är rökare och läser denna blogg, snälla ge mig 5 RIKTIGT BRA punkter till varför du röker? Jag undrar verkligen det, för jag ser verkligen ingenting positivt med rökning. Visst, ibland kanske man är ute med vännerna, de flesta röker och man hakar på eller nåt.. men att vara beroende av cigaretter, vad ger det er liksom? tell me!

Såhär ser jag på rökning.

Först och främst:

1. Dålig andedräkt

2. Dåligt tandkött

3. Dåliga missfärgade tänder

4. Dålig hy - med tiden

5.
Äcklig lukt (fastnar i håret, händerna och på kläderna)

6. Personer som röker cigarretter löper mycket större risk att drabbas av lungcancer (90 % av alla lungcancerfall drabbar personer som röker)

7. Cigarrettröken innehåller ämnen som skadar arvsanlagen (DNA) i kroppens celler. Och gissa vad det innebär? Skador i arvsanlagen kan omvandla cellerna till cancerceller!!!!!

8.
Det spelar ingen roll hur mycket en person röker. Oavsett antal rökta cigarretter per dag, löper en rökare alltid större risk för lungcancer.

9. Personer som röker löper större risk att drabbas av cancer i urinblåsan, njurarna, läppar, mun, tunga, hals och matstrupen.

10. Kvinnor som röker löper större risk att drabbas av livmoderhalscancer (finns dock spruta att ta för att minska risken)

Och när vi ändå är igång så är de så att personer som röker löper dessutom större risk att drabbas av andra sjukdomar som hjärtsjukdomar, diabetes, benskörhet, emfysem och bronkit!


Så... nu kan ni ju ge mig 5 bra punkter som säger emot alla dessa argument :)



dd




Peace n love / N





Lady Gaga - hermaphrodite?

Hej mina kära vänner, eller inte så kära med tanke på att jag inte fått sååååå många röster som jag velat, men anyways hur mår ni? haha, jag mår super, har nyligen ätit 3 st empanadas (ostpiroger) som va otroligt goda och jävligt mättande kan jag säga. Ska fan ta och lära mig hur man lagar det..

Men men.. tänkte köra med ännu mer kändisskvaller bara för att det är så himla kul, älskar gossip hoho!

Jag tror inte jag är den enda som har hört rykten om att Lady Gaga har två kön, haha hörde massa på radio och det finns ju en del bilder som visar att det kan stämma, va tjejer brukar väl inte se ut sådär...eller?

Visst ser det ut som att hon gömt någonting?

ss

..och titta bucklorna här haha?

dd

Den här måste vara värst, hur kan man bortförklara det här då..?

dd


Vad tror ni? :s

Peace n love / N

RÖSTA PÅ MIN BLOGG


Nu är det som så mina kära läsare, att den otroligt söta och snälla Siriporn har låtit mig vara med och tävla om att bli veckans blogg, så om ni är gulliga och snälla så kan ni gå in och rösta på mig, nr 14! Jag uppskattar det haha! DO IT! :D


MEN VAD ÄR DET HÄR FÖR NÅNTING? SÅ MÅNGA BESÖKARE, OCH BARA 9 RÖSTER?! KOM IGEN NU BÄTTRE KAN NI HAHA SKRIV NR 14 OCH RÖSTA HÄR

nelly.com

Eftersom att jag har brist på att göra, sitter jag och tittar runt på nelly.com, hittade en snygg outfit enligt mig som jag inte skulle banga på att köpa när cashen rullar iiiiiiin! hihi.. visst är det snyggt? koftar ser ju supermysig ut..


Valerie Cardigan SEK 1749, House of Dagmar - NELLY.COM Derby SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM Jeans Leggings SEK 149, Wannabes - NELLY.COM
Billie Jean Bracelet SEK 249, Baglady - NELLY.COM Metall Ball Knot Necklace SEK 59, MINT - NELLY.COMNjuta Bag SEK 1999, Caia Of Sweden - NELLY.COM
Lena Earring SEK 99, Baglady - NELLY.COM

Nattknappen

Läste precis på Bintas blogg att det nu finns ett nummer att ringa om man är ute sent och ska hem ensam eller nåt på kvällen, behöver inte förklara så mycket utan ni kan läsa här nere. Fett bra att det finns nåt sånt, då slipper vi kanske fler övergrepp och osäkra utekvällar!



Nu finns ett telefonnummer man kan ringa om man är ute och går på helgkvällar/nätter och vill ha sällskap i luren medan man går.
Man talar om var man är, vem man är och var man ska, och har linjen öppen medan man går och skulle något hända så ser personen i andra änden, som följer dig på en karta, att du får omedelbar hjälp. 
Vidarebefordra detta till alla kvinnor du känner, och knappa in numret i din mobil!

Tel Nattknappen", polisens jourtelefon nr. 08-504 466 66


Heidi, Speidi, whatever..

Godmorgon mina kära läsare! Vaknade nyss upp med världens magont av nån anledning, fett dåligt start på dagen ofcourse.. men man ska inte klaga, kunde varit värre :)

Kollade runt lite på nätet, och hamnade av nån anledning på en sida med skvaller om Heidi Montag och Spencer Pratt, ni vet väl vilka det är? The Hills "stjärnorna".. jag skojar inte dom måste vara de mest kändiskåta paret i Hollywoods historia.

Spencer har gått waaaay out of line genom att säga, att MICHAEL JACKSON som nu har dött och är i himlens (r.i.p) själ har gått in i Heidi och det är det som får henne att sjunga så bra... omg har ni hört henne sjunga? Om jag klagar på Britney, vad fan ska jag säga om det här då? haha.. och tydligen så har hon gjort en cover på Playboy Magazine, och Spencer är så överlycklig över sin nakna retuscherade fru, så han svänger runt med tidningen överallt där han ser en papparazzi fotograf, FETT SYND!!!!!!! HATAR DOM!

Och innan ni klagar på att jag klagar på alla så jag har faktiskt rätt att hata dom haha, jag hatar Spencer för att han är störd och manipulerande som ni kanske sett på programmet och Heidi för att hon är såååååå jävla naiv och låter honom trampa på hela hennes familj OCH henne..

Spencer verkar alltid vara beredd på att ha tidningen uppe..fett synd..
ss

Samma tidning IGEN! haha ser ut som att de låtsas att de inte ser papparazzin..
ss

Surprise, surprise!
ss

Här uppträder hon, HAHA "Heidi goes Britney.." kolla kläderna, what is this? 90-talet eller?
ss
Bilder tagna från posh24.se

En annan grej som är sjukt pinsamt, är att hennes låt finns på youtube FEATURING SPENCER PRATT, HAN RAPPAR?!?!?!?! HAHAHA asså hur långt kommer det här gå egentligen... whats happening to the world :(

Vad tycker ni om det här?





Iaf, nu ska jag lugna magen med lite frukost :)

Ha en bra dag så hörs vi lite senare!


Peace n love / N

MAT!

Som de flesta som känner mig vet är jag en riktig matälskare, och jag gillar att testa mig fram och laga nya saker som jag själv hittat på haha. Idag så lagade jag min egen matlåda till jobbet, och jag måste säga att det var grymt gott! Synd att jag inte fotade för det såg verkligen skitgott ut. Tänkte tipsa er med ett litet recept här om ni skulle vilja prova på det själva hemma haha.
För er som är intresserade av matlagning dåra :D hmm.. ska bara tänka ut ett bra namn till min påhittade rätt..

Kyckling&Bulgursallad á la Naz:

Det du behöver är:

1. Ett paket klassisk bulgur (jag körde på märket "druvan")
2. Kyckling filé
3. Avocado
4. Ruccola
5. Turkisk youghurt
6. Gurka
7. Tomat (eventuellt soltorkade tomater)
8. Röd lök
9. Salt, Peppar, Italiensk salladskrydda, Paprikakrydda, Gurkmeja och Vitlökspulver.

Så det jag gjorde var att jag kokade bulgur, det går ganska snabbt ca. 10-12 min (står på förpackningen hur man gör) sen kan ni hacka persilja och ha i om ni vill, men det är inget måste.

Sen hackade jag kycklingen i tärningsformade bitar, och stekte på ganska låg värme, kryddade med salt, peppar gurkmeja och paprikakrydda (enligt min gör paprikan kycklingen så god som den blir) jag hällde även i några skedar vatten medan jag stekte för att få en slags buljong som jag sen hällde på bulgurn för att få den saftigare.

När allt det var klart så blandade jag ihop kycklingen och bulgur, och lät det svalna en liten stund.
Under tiden, hackade jag tomater och avocado som jag sedan blandade med resten av maten, hällde även i lite ruccola. Sen kan ni skära röd lök om ni tycker om det och ha i.

Tsatsiki:

På sidan om använde jag mig av ett rivhjärn och "rev" gurkan (säger man så?) i en skål, och hade sen i den turkiska youghurten och blandade. Sen hällde jag i lite salt, salladskrydda, vitlökspulver och peppar och rörde om och la till på sidan av maten.

Voíla, där har ni en otroligt god och nyttig måltid och det går snabbt att göra!


Lycka till!


Ps. Mina, om du läser detta: Din plats är tom här, slår vad om att du hade älskat detta. Saknar dig!


ss

Såg ju inte riktigt ut såhär, men det här såg också riktigt fräscht ut :)




Peace n love / N

jobb, jobb, jobb :(

Hej bloggen!

Ser att jag fått jättesöta kommentarer, och ville bara säga tack för era fina råd ;)
Jag är nyligen hemkommen från jobbet, är helt död. Säljer liksom Svenska Dagbladet, haha hur kul är det? wohooo!
Anyways, jag får inte låta för pessimistisk med tanke på att jag rekryterat Mickis som ska på intervju imorgon, och jag vet att det kommer gå jättebra!

Om ni undrar vad jag gör så jobbar jag med telefonförsäljning, skit tråkigt tänker många, och ja det är det faktiskt om man inte har rätt personer omkring sig. Men som tur har jag väldigt älskvärda arbetskollegor som bland annat Hafsa, Zeinab, Insam, Sabine, Charlotte, Emma och Keyvan som sitter med mig, och så finns ju såklart min älskade Sonya och Jennica som sitter på ett annat projekt. Utan er hade jag slutat för längesen haha!

Jag älskar att ni kommenterar så mycket, jag blir helt driven till att blogga mer ofta då hihi :)

Här är en bild på mig och Bappi för ganska längesen på jobbet, saknar Telia, nu är vi helt splittrade :(

z


Peace n love / N

KOM IN KOM OT

Jag fick tårar av garv när jag tittade på den här videon, haha det är nånstans ute i förorten, man hör på mannens brytning att han är från Iran och springer efter en taxi bil med en fågel på. Titta på hela, den är sjukt rolig hahaha. "estackars fågel HAJJ venta venta"






Peace n love / N

no biggie

Har fått en del kommentarer av läsare som tycker att jag är för kritisk mot kändisar och att jag bara klankar ner på dom hela tiden.. men snälla? vem är INTE kritisk mot kändisar?! Det är trots allt kändisar, och deras jobb är att få en massa kritik emot sig, positivt eller negativt whatever.

Jag uttrycker bara min åsikter om vad jag tycker och tänker om dom, om det är jobbigt att läsa behöver ni absolut inte göra det. Jag har ändå klagat på en eller två.. om ni har problem med negativ kritik mot de kända kan ni ju skriva och klaga till alla skvallerblaskor haha.
Tror knappast det jag skriver skadar nån :) ..Bara för det har jag lust att "klanka" ner på nån som en läsare sa..

AMY WINEHOUSE ÄR FUL! Och snälla, finns det verkligen nån som tycker att hon ser bra ut? Skulle inte tro det..

ss


Peace n love / N


BEYONCÉ KNOWLES

Den 13:e Maj, 2009 var jag på Beyoncé's konsert i Globen tillsammans med min vän Negin. Jag hade planerat lååångt innan biljettsläppet att jag skulle gå på konserten, men av olika anledningar så slutade det med att jag stod där utanför globen 3 timmar innan konserten skulle börja och köpte biljett. Negin hade inga planer på att följa med men det gjorde hon och hon ångrade sig inte en sekund.
Beyoncé
är en så sjukt bra performer och man kan inte sluta kolla och få myror i brallan till hennes uppträdanden.

Min älskade vän Vida som delar lika stor kärlek till henne som jag gör, var på konserten när hon var i Göteborg dagen innan, och hon hamnade längst fram och beskrev upplevelsen som något otroligt, hon berättade att hon grät nästan under hela konserten. Jag tyckte att hon överdrev, men så stod jag själv där dagen efter som en fontän hahaha. Hon lyckades även fota henne, och fick ganska bra bilder. Har dock inte alla, men här får ni se två av dom.


Här uppträder hon låten - Ave Maria, helt änglalikt..
jj

Och här låten - Hello
j

Här nedan ska ni få en lista på mina top 10 favoriter av alla hennes låtar genom tiderna:

1. Scared of lonely (bästa)
2. Get me bodied
3. Irreplaceable
4. Broken-hearted girl
5. Dangerously in love
6. Halo
7. Flaws and all
8. Amor Gitano (som hon sjunger på spanska i en duett med Alejandro Fernandez)
9. Listen
10. Hello


Peace n love / N

Ljust, mörkt, kort eller långt?

Nu mina kära vänner, vill jag fråga er något otroooligt intressant. Och det är vad ni tycker att jag passar bäst i :)
Jag har haft väldigt ljust hår, och väldigt mörkt, kort och långt, lockigt och rakt. Här får ni se några bilder som hjälper er att avgöra! Alla är dock ganska gamla bilder, men det ska nog gå ändå..



aa aa ss ss

ss ss ss

Bild 1:
Halvlångt mörkt hår

Bild 2: Mörkt kort hår

Bild 3: Mörkt långt hår långt ifrån, fast det långa syns inte haha

Bild 4: Mörkt kort hår långt ifrån (ignorera mitt ansiktsuttryck haha)

Bild 5: Halvlångt blont hår

Bild 6: Uppsatt blont hår (ignorera ansiktet igen, och min skadade hand)

Bild 7: Uppsatt blont hår långt ifrån


Jag vet att bilderna inte är jättetydliga, men jag vill bara veta på ett ungefär vad ni tycker :) Jag har ju tänkt färga håret svart ganska snart..


Peace n love / N

The hills

Godmorgon alla glada!

Jag har fått sån kändisfeber att jag till och med drömt om massa kändisar inatt haha! Det är dock lite konstigt att jag ens drömmer så mycket överhuvudtaget nu för tiden. Men jag tittade på lite klänningar från VMA kvällen på msn's hemsida, och hittade en SKIT SNYGG som Lauren Conrad hade på sig, blev helt förälskad. Sen råkade jag klicka förbi Stephanie Pratt eftersom jag knappt kände igen henne? Är det bara jag eller är hon för skinny?

Lauren Conrad - helt elegant och fin klänning


aa

Stephanie Pratt - Såhär såg hon ut när hon var drogmissbrukare :s Hittade bilden på google..

aa

Såhär såg hon ut ända tills de spelade in den senaste säsongen av The hills (alltså inte den nya)

aa

Och såhär ser hon ut nu..

ss

Hon har ju blivit otroligt snyggt, men visst har hon gjort nåt ingrepp? Det måste hon ha gjort..


Peace n love / N

cocoo.se

Åhhh jag är helt förälskad i typ alla smycken som finns på cocoo, dom har så himla fina saker så man inte vet vilka man ska välja, speciellt armbanden. Men jag har iaf valt ut mina favoriter hittills och dom ska klickas hem väääldigt snart! Klicka på bilderna om ni vill se dom större..

Nit armband - FÖR SNYGGT!


asf
Superfint med massa länkar på..
ss
Den vita passar till solbränd hy, vilket jag inte kommer få på ett väldigt bra tag haha.

s
Och den här ringen var för söt, finns i massa olika färger :)
ss

Ni kan kika in på hemsidan själva och se om ni hittar nåt ni gillar. Har länkat till sidan i början av inlägget, annars kan ni klicka er in på cocoo rutan till vänster högst upp i bloggen :)


Peace n love / N

Känd på vilka grunder?

Har ni märkt att de flesta "kända" bloggarna, är riktiga fjortis bloggar. Bortsett från brunettbella och kenza, så finns det ju bloggare som Kissie, Paow, Dessie osv. VARFÖR?! varför vill man göra dessa personer kända, vad är det som är så intressant med deras otroligt tråkiga fjortis liv. Kolla bara hur de ser ut, håret är sönderblekt, det missbrukar foundation och puder, och annat smink. Fyfan.

Det som är mest synd är att deras läsarantal ökar ju eftersom att folk som ogillar/hatar dom går in och läser deras bloggar dag in dag ut, OM MAN INTE GILLAR EN PERSON VARFÖR GE DEN PERSONEN EN NYCKEL TILL NÅGON SLAGS "FRAMGÅNG?"
Det är fortfarande ett frågetecken för mig.

Jag tycker iallafall att brunettbella(blondinbella) är riktigt duktig på vad hon gör, och hon förtjänar det hon jobbat för, kenza har dock inte lika mycket att komma med, hon har bara haft tur. Men det är bra att de iallafall kan vara sig själva och inte som fjortisbloggarna som består av fula småtjejer som sitter och provocerar folk till att göra dom kända!



Vad tycker ni? :s


Peace n love / N



VMA night..

Jag har fått 3 timmars sömn inatt eftersom jag satt uppe och tittade på VMA galan, den var faktiskt bra men varför blev jag inte förvånad av att Kanye West hoppade upp på scen och sa något i stilen med att Beyoncé borde vunnit priset för Best Female Video. Jag vet att han senare bad henne om förlåtelse, men gjort är gjort liksom.

Anyways tycker jag Beyoncé rockade fett som vanligt men hon var ju LIIIIIITE för lättklädd? Vad är grejen med artister som HAR talang och kastar ut så mycket naken hud? Jag förstår liksom mindre bra sångare som typ Britney (som för övrigt är jävligt överskattad) klär sig som dom gör, men Beyoncé behöver bara öppna munnen så smälter alla. I like her more classy! Som typ J.Lo, hon var ju så jävla snygg och classy i sitt hår och sin klänning!

..en sista grej, vad är grejen med att typ ingen artist har någon chans när Britney är nominerad? Hon måste ha jävligt hängivna fans av någon anledning, för enligt min åsikt suger hon. Hon är så jävla dålig och ful så det inte är sant. Fattar ej hur hon blivit känd som hon blivit för hon har absolut ingen talang!

Och med detta sagt så ska jag rulla iväg till skolan. Ha en bra dag kära läsare :)

ss

Kanye ser ganska cool ut, med wtf har hans tjej på sig? :s



dd

d

Och så har vi såklart Queen B :) Miket fin.


Peace n love / N

Photoshop

Hittade nyss en hemsida med bilder på olika kändisar "före" och "efter" photoshop, och det är faktiskt sjukt stor skillnad om man tittar noga. Innan ni tittar på bilderna så kan ni ju kika in här för att se bilder på kändisar utan smink, OH MY GOD säger jag bara, det är sjukt hur de ser ut!

dd

dd




dd

dd


ddd

d


dd

ss


ss


dd


Om ni av någon anledning inte ser någon skillnad, observera till exempel Beyonce's högra vad, mage och vid rumpan, eller typ Eva Longorias finne på kinden eller hennes mage och svank typ..


Peace n love / N


VMA 09

Tror inte jag kommer att få någon sömn inatt heller, med tanke på att det är MTV video music awards kl 02.00, och eftersom Beyonce, JayZ och Alicia Keys ska uppträda så MÅSTE jag titta :)

En sak jag tänkt på är att vissa kändisar är så himla överskattade, som om de vore omänskliga eller gudar på något sätt. Dom är ju helt vanliga människor som vi är, men självklart med de pengarna som dom bajsar så kan väl vilken person som helst i världen se "perfekt" ut. En av dessa personer jag hakat upp mig på är ju Megan Fox, okej hon är snygg, fina ögon osv. Men med det sminket hon har så är det ju självklart att hon ser ut som hon gör, hittade några bilder på henne med mindre smink, och då ser hon ut som vilken tjej som helst på stan. Säg emot mig om jag har fel, men vad skiljer henne från mängden på dessa mer naturliga foton?

sdd

ss

Som ni ser, Ja! hon är söt. Men hon är inget märkvärdigt. Däremot finns det kändisar som har naturlig skönhet som inte behöver sminka sig med 5 kg smink för att se vackra och fina ut, som bland annat Shakira, Penelope Cruz, Jessica Alba osv. Dom har säkert också sina brister, men de ser enligt min åsikt mest naturliga ut.


Peace n love / N


sick dreams?

Alltså, jag tror att för första gången i mitt liv så drömde jag sjukt mycket igår natt, allt från att jag träffade Kenza och hennes bästa kompisar på Gröna Lund till att vi åkte till en mexikans restaurang/bar där en skit känd reklam tydligen hade spelats in, till att jag bråkade med en tjej som stod i kassan på Max (det finns faktiskt en fett dryg och otrevlig tjej där), och det var just hon och det blev värsta dramat och en kille från mitt jobb (Mert) var med i drömmen och stod på hennes sida och svor åt mig? 
Sen drömde jag helt plötsligt om att en coach på mitt jobb frågade om mitt hårbotten kliar, och om det berodde på att jag hade löshår(?!). Det var helt sjukt iaf, Kenza var iaf sötare i "verkligheten" än på bilder haha, det är faktiskt kul att drömma om man kommer ihåg det när man vaknar.
Jag har hört att om man vaknar ur en dröm och kliar huvudet så glömmer man bort drömmen.. stämmer det? :s

Men nu ska jag rulla vidare, ni får ha en trevlig söndag med mycket tråkigt på tv och sånt.



Peace n love / N

Smell good all the time..

...haha när jag ändå är igång med skönhetsprodukter kan jag ju säga, om ni ska köpa parfym SLÖSA INTE onödigt mycket pengar på att köpa det i affärerna, eftersom att jag för några veckor sen upptäckte parfym.se. Alla parfymer där får du till nästan halva det priset du skulle köpt för i affären. Och i början var jag lite skeptiskt till om det var äkta vara med tanke på att det var så billigt, men jag mailade dom och frågade och fick det här svaret;

"

Hej!

Givetvis säljer vi enbart original. Vi är en svensk butik med både lager och kontor i Sverige som måste följa precis samma lagar som vanliga butiker.

Anledning till att vi kan ligga lägre i pris är dels för att konkurrensen på denna marknad är nästintill obefintlig. Sverige har enbart två stora aktörer, Åhlens och Kicks som ägs av Åhlens. Dessutom säljer vi väldigt mycket med mycket lägre omkostnader jämfört med en vanlig butik. "

 

Så nu vet ni vart ni ska köpa parfym, och det som är fett bra är att frakten bara ligger på 29:- fast om man handlar över 800:- så är det fraktfritt hihi :)

så snart kommer jag att klicka hem denna, men måste vänta ett tag eftersom den är slut i lagret. Stark rekommendation, den luktar riktigt gott.. typ ganska söt men ändå fräsch.

 

d

Burberry - THE BEAT

 

Ps. Om ni nångång funderar på att köpa den, köp den i eau de parfum och INTE i eau de toilette, jag och jennica luktade på båda och det var helt olika dofter, parfymen är lite dyrare men lätt värt att betala för.

 

Peace n love / N


Björn Axén

För ett tag sen köpte jag ett serum till håret från Björn Axén som både luktar gott och är skit bra för håret. Jag som har ganska torrt hår får superlent och glansigt hår när jag lägger några droppar av serumet antingen efter att jag kommit ut från duschen eller innan och efter jag plattar det. Det är speciellt ett bra tips för de som har torrt eller slitet hår, den kostar inte alls mycket heller.

sd

Finns att köpa på eleven.se för bara 145:- eller om ni vill köpa den ute i affären så tror jag att den finns på både kicks och åhléns :D




Och för er som aldrig färgat håret, snälla gör aldrig det! Det är sjukt hur mycket det sliter och skadar håret. Jag har färgat minst 100 gånger..hittade en bild nyss när mitt hår var helt obehandlat, så himla glansigt och fint naturligt, hur många produkter jag än använder i håret idag så kommer jag aldrig få sån glans och lyster i håret igen :(

dd

Otroligt vackert ansikte jag vet, haha nej men det här var när jag var 14 år eller nåt, så det var ju några år sen. Vill spola tillbaka tiden :(


Peace n love / N

don't stop 'til u get enough

Hej bloggen! :)
Jag är så sugen på att göra om lite på mitt utseende och det kommer hända snart eftersom att det är löning 25e wiie! Hade tänkt tona håret svart, fixa nagelförläning med nåt snyggt mönster, shoppa nya kläder även fast det kändes som att jag köpte en massa när jag va i spanien i somras, men det var faktiskt inte så mycket, utan mest höst jackor och sånt. Ni ska få en lista här, så får ni se vad jag menar :)


dfh
Naglar i den här stilen, nån fin färg på topparna, har hört att Kiana gör jättefina naglar.

ss
Skiiiit fina fest skor, minns inte vart dom är ifrån..

kjh
Och dom här, fast de är lite mer alldagliga fast de funkar ju på fest oxå.

jh

Och så vill jag såklart har världens vackraste tjejs hår haha:) Kim Kardashian!


Peace n love / N

Bara för att...

Oj, såg precis att besökar statistiken sjunkit rejält de senaste två dagarna.. kanske beror på att jag inte uppdaterar så ofta, men nu ska jag försöka slänga ihop ett inlägg ändå.

Idag när jag vaknade hade jag absolut ingen lust att gå till skolan så jag snoozade fram till halv 10, då jag kom på att jag hade ett möte med en lärare kl 10, så det var bara att hoppa i kläderna borsta tänderna o springa till skolan. Det är ju så jävla jobbigt att vi har trappor till ingången i skolan, för jag är ju inte särskilt vältränad längre så det ser helt cp ut när jag kommer upp och öppnar dörren till cafét helt andfådd haha.
Hur som helst hade jag en redovisning med min lärare och jag fick MVG hoho, så duktig är jag!!!

Gick och åt på Max med mina kära vänner, som för övrigt skrattade ihjäl sig av vissa grejer jag sa? ..jag fattade liksom inte det roliga. Men men, jag är glad att jag kunde förlänga deras liv med ett gott skratt!

Efter skolan drog jag och mickis till hemköp och köpte på oss lite godis, hahaha helt tjocka, medan vi valde ut det vi skulle köpa så diskuterade vi olika godisar, och jag tror att vår diskussion höll på hela vägen därifrån ända tills jag gått på tåget (typ en kvart efter) hahaha, "han brukar suga på dom, sen äter jag dom...fast dom brukar va ganska varma då" haha mickis du fattar!

..juste när vi skulle betala i kassan stod det en typ hemlös alkis kille utanför och försökte sälja tidningar, och man såg ju direkt vad han skulle använda sina pengar till (knark för er som inte förstod). Stackarn han va helt gullig och mumlade fram sämsta argumenten till varför man ska köpa tidningen, typ som "köp den här, för om du börjar läsa den kommer du aldrig vilja sluta läsa" eller "den här tidningen är som knark och alkohol, man blir beroende" hahaha skit roligt.

Hur som helst, idag är det fredag, vilket innebär utgång för de flesta MEN inte för mig ha!
Jag ska bara ruttna hemma för jag är trött som en gris, kanske får besök av kära sanaz såååå vi får la se vad som händer. Nu ska jag fortsätta nörda mig vid datorn.

Peace n love / N

godnatt

Förlåt för kass uppdatering, men just nu är jag väldigt upptagen med lite grejer som gör att jag inte har särskilt mycket tid för att blogga.. men snart kära läsare, kommer det komma mycket mycket att läsa!

Men nu ska jag gå och lägga mig för att åtminstone försöka gå till skolan imorn:)


d

Här får ni en bild på vackra Beyonce "osminkad" haha... inte lika vackert va? äh hon e ändå bäst!

Peace n love / N


Godmorgon!

Idag är jag uppe med tuppen, och det är eftersom jag bad mina föräldrar igår kväll att tvinga mig upp från sängen idag, för annars hade jag antagligen blivit sen som vanligt... märker nu dock att jag missat första lektionen TYPISKT!! Iaf, igår var jag hos tandläkaren och det är sjukt vilken tandläkar skräck jag fått sen sist jag va där, jag fick liksom 2 sprutor och det blev inte bedövat så jag nån lugnande tablett att ta nästa gång jag skulle komma tillbaka hemskt..

..men iaf när jag va i spanien så var jag ute och shoppade, helt plötsligt blev mitt tuggummi ganska krispigt haha en bit av min tand hade gått av, fett jobbigt och eftersom jag inte vågade gå tillbaka och laga så har jag skjutit upp det i två månader, som sagt gick dit igår fick en hel spruta för ett litet litet ingrepp, och FYFAAAAAAN vad det gjorde ont efter att bedövningen släppte. Har fan lagat den här tanden MINST 5 ggr nu och det gör fortfarande ont? Går det verkligen inte att laga tanden, eller är det min tandläkare som är keff? :(

Någon annan som har tandläkarskräck?

ss

Ska gå och äta lite frukost och sen möta mickis o gå till skolan :)

Peace n love / N

Don't hate what you can't imitate

Haha, har fått en del kommentarer av en person som kallar sig för "Maya" och som skrivit en helt massa onödig skit. Det roliga är "maya", det är ju så jävla synd att du inte kan skriva ditt riktiga namn och vem du egentligen är.
Tydligen så känner du mig med tanke på att du vet att jag har ett svart bälte i karate osv osv. Allt du har skrivit om mig vet du själv att du har skrivit för att du är en stor hatare. Jag gillar såna som du, faktiskt. Det är såna som du som får mig att känna mig viktig och att mitt liv är såååå intressant för dig att du ens tagit dig tid att sitta och skriva ett halvt A4 till mig och snackat helt jävla massa bullshit.

(btw, Du verkar tydligen ha problem med din andedräkt och svettlukt eftersom att du rekommenderar mig ett par produkter som du själv testat på, bra där!)

"Lilla gumman, jag tycker synd om dig. hur kan man i din situation skriva en blogg??? ditt liv måste ju vara det mest tråkiga liv som finns. sen om du tror att du är fin så kan du ju bara glömma det du liknar en persisk får skalle"

När du skriver i min situation, hur menar du då? Vad har jag för sitatuation för att inte kunna skriva blogg hahahha, om du inte gillar min blogg eller om du inte är intresserad av mitt liv, varsågod STICK ingen har bett dig läsa den. Men jag vet att du VILL veta vad som händer i mitt liv, just därför tar du dig tid att klicka in på min sida, och även att kommentera. AND BTW, jag VET att jag är fin, behöver absolut inte din åsikt eftersom att jag inte frågat om den heller. (Don't hate me because I'm beautiful, hate me because... Well, okay. Hate me because I'm beautiful hihi:)

Men men, det skrevs en hel massa annat bajs som jag inte ens vill nämna här, för det är så jävla barnsligt och omoget så det är sjukt. Jag trodde vi hade kommit över såna grejer nu i vår ålder. Men tyvärr så växer vissa aldrig upp, och det är en skam. Verkligen.

Så, "Maya"... nu hoppas jag att DU tagit lärdom av det här. För det fanns absolut ingenting intelligent i det du sagt som jag ska ta lärdom av... eller jo förresten, en sak jag lärt mig är att "DET GÅR INTE ATT LÄRA EN GAMMAL HUND SITTA".. gå klura på den du.


ps. tack pejman! hahaha:)


ss






Peace n love / N =)

illamående..

Fyfan vad jag hatar att må illa! Vaknade upp med värsta huvudvärken imorse.. har typ haft huvudvärk i 2 veckor i rad nu.. undrar vad det beror på, jag kanske behöver glasögon. Åt väldigt lite frukost eftersom jag inte hade någon större matlust, och självklart ska mina föräldrar ringa typ 2 minuter efter att jag ätit klart o säga att hela familjen ska ner till donken och äta lunch.. lyckades få i mig en halv cheeseburgare! wiie!

Taskigt läge, kom hem och tittade på tv ett litet tag och kände att jag blev hungrig, åt en halv karins lasagne och kände att jag va helt nära på att spy? WHATS HAPPENING TO ME?!?! :( nu sitter jag i husby hos en vän och väntar på att maten ska bli klar..men vill ni veta nåt sjukt konstigt? ..jag har fortfarande ingen matlust? ..de här är inte okej, jag av alla personer ska inte behöva känna såhär haha, måste ta och kolla upp det.

Det här va ju ett lika intressant inlägg som alltid, kan tänka mig att mina matvanor och mitt illmående intresserar er sjukt mkt, därför var jag så generös och delade med mig om det :)

Imorn börjar dansen, det ska bli kul :) Men har ingen aning om vilken tid det börjar så jag måste kolla upp det snabbt, ha en bra kväll kära läsare.

Nu ska jag gå och fortsätta vara social.

Peace n love / N


boooring

Här sitter jag heeeelt uttråkad, har inget vettigt eller intressant att skriva om utan försöker bara fördriva tiden. Jag är sååå otroligt sugen på karameliserade äpplen så det är sjukt. Det måste va det godaste snacket som finns, mmmmmmm jag längtar tills det blir julmarknad i stan, då kan jag köpa en sån :D

sd

Vill ha nu :(

Happy B-day, Bee

Idag fyller en av mina bästa vänner år. Hon har funnits med mig i vått och torrt, i sorg och glädje, i många många år.

dsd

Beyoncé Giselle Knowles, 28 år, Happy B-day, B :) <3

haha folk asså..

E det här skådespeleri eller tror hon verkligen att hon kan sjunga? hahaha, observera blicken 0.35


påminnelse

Innan jag går och lägger mig vill jag bara påminna fröken Helin Eftekhari att INFÖRSKAFFA SIG EN MOBILTELEFON MED FUNGERANDE SIM KORT (comviq kompis) omedelbart!


asf

Min ängel <3



Godnatt allihopa!

Para ti mi amor..

Gracias por 2 años de felicidad.

Tú eres mi sol, mi alma, mi vida, mi todo.
No puedo vivir sin ti.
Somos como una flor que no puede vivir sin agua.
Te amo con todo mi corazón.
Mi sol, mi alma, mi vida, mi todo.

ZzZZzzzZZz

Hej mina kära läsare! Jag har kommit hem nu efter en väldigt bra dag, men är skit trött fattar inte varför, jag somnade liksom 11 igår kväll och ändå har jag varit helt seg hela dagen. Var på fridays och käkade deras otroooligt goda Jack Daniel's burger mmmmmmmmmm gott hihi :) Var skit sugen på en strawberry smoothie också men hade verkligen ingen plats efter maten :( tråkigt.. nu kommer jag gå runt o vara sugen på det hela tiden.. men tur är ju att jag fyller år snart och ska fira med tjejerna på fridays! Inbjudan kommer snart tjejer eftersom man måste vara ute i god tid med att boka bord o sånt.. :)

Nu ska jag fortsätta nörda mig vid datan och sen gå och kolla på "Victoria".. serien jag berättade om innan haha. Så nu har ni blivit 1 kg visare av att läsa om min otroligt intressanta dag.


asf

Jack Daniel's burger, fries och J.D glaze *heaven* :D


Peace n love / N

HYYYYYPEMODE

Dagen började ganska segt, vaknade klädde på mig fixade allt jag skulle fixa och drog till Max för att äta med tjejerna. Farah har kommit tillbaka :D, märkte hur mkt jag saknat henne nu när jag träffade henne haha för rolig. Jag älskar att det är så skön stämning i skolan men folket, och speciellt tjejerna, vi har alltid så jävla kul tillsammans och garvar så vi gråter.. okej bara jag som gråter för det är tydligen nåt fel på mig, får tårar så fort jag börjar skratta men iaf, kärlek till er tjejer haha <3

..iaf efter det gick jag till skolan, hade bara en lektion så det va skönt och vi gjorde inte så mycket förutom att jag och mickis larva oss med tanke på att läraren knappt va i klassrummet (har lite bilder också). Var ute en stund och drog sen till jobbet, och av nån anledning gick tiden galet fort idag för jag, sabine och hafsa och emma satt och babbla bort hela passet haha, men det var nice och sen när jag slutat fick jag skjuts hem av en vän :) Nu är jag hemma och är fortfarande ganska pigg, vilket är olikt mig vid den här tiden efter en lång dag. Men ska gå och titta på tv snart, har nyligen börjat följa en spansk serie som heter "Victoria" men den är dubbad till persiska haha, fråga inte varför men den är verkligen skit bra.

Hoppas ni haft en bra dag :)



p.s Jenka japag sapaknapar dipig

dd


Sötnosen :)


j

Inte lika söt..


Fattar inte varför bloggen är så seg, det går typ inte att ladda upp fler bilder, men ni får titta på dom här så länge haha :) varsågod mickis :D



Peace n love / N

RSS 2.0