Känd på vilka grunder?

Har ni märkt att de flesta "kända" bloggarna, är riktiga fjortis bloggar. Bortsett från brunettbella och kenza, så finns det ju bloggare som Kissie, Paow, Dessie osv. VARFÖR?! varför vill man göra dessa personer kända, vad är det som är så intressant med deras otroligt tråkiga fjortis liv. Kolla bara hur de ser ut, håret är sönderblekt, det missbrukar foundation och puder, och annat smink. Fyfan.

Det som är mest synd är att deras läsarantal ökar ju eftersom att folk som ogillar/hatar dom går in och läser deras bloggar dag in dag ut, OM MAN INTE GILLAR EN PERSON VARFÖR GE DEN PERSONEN EN NYCKEL TILL NÅGON SLAGS "FRAMGÅNG?"
Det är fortfarande ett frågetecken för mig.

Jag tycker iallafall att brunettbella(blondinbella) är riktigt duktig på vad hon gör, och hon förtjänar det hon jobbat för, kenza har dock inte lika mycket att komma med, hon har bara haft tur. Men det är bra att de iallafall kan vara sig själva och inte som fjortisbloggarna som består av fula småtjejer som sitter och provocerar folk till att göra dom kända!



Vad tycker ni? :s


Peace n love / N



Kommentarer
Postat av: Siriporn

Haha verkligen!

2009-09-14 @ 11:29:47
URL: http://ssschhh.blogg.se/
Postat av: Carro

det är verkligen sant! fattar inte heller varför folk läser såna bloggar..

2009-09-14 @ 13:04:27
Postat av: mickis

TAAAAAAACK NAAAAZ :D exakt vad vi prata om, håller med till 100% PUSS PÅRE SEXI

2009-09-14 @ 16:36:50
URL: http://preach.blogg.se/
Postat av: R

Tack så mycket! Och detsamma. Verkligen.

2009-09-14 @ 17:37:09
URL: http://beyondregrets.blogg.se/
Postat av: caroline

haha, okej, ja ville va på båda:D(a)

2009-09-14 @ 20:39:45
URL: http://rnbcarro.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

man får ju inte glömma att blondinbella faktiskt ganska mycket började likadant som kissie &Co en gång i tiden..hon var 14-15 blond och provocerade en massa, det är först nu hon börjat bli mildare i tonen, ödmjukare, nu när hon nått toppen. Kenza däremot har aldrig trampat på andra på vägen upp vilket jag tycker hon ska ha cred för.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0