Svar på frågor

Postat av: :)

vilken skola går du i nu? tar du studenten i år?
vad jobbar du på för jobb, hur fick du det?
lägg ut mer bilder, de blir roligare då =)

Svar:

Jag går på Löfströms och ja, jag tar studenten nu i vår :)

Jag jobbar på ett TM företag som heter Vendator, och jag fick det genom att jag blev uppskriven av en kompis och gick sen på intervju!

Jag ska försöka lägga ut bilder så gott det går! :)

 

Postat av: jagtrorduvetvemdetär hihi

varför är du så snygg?

Svar:

Jag har faktiskt ingen aning vem du är haha, tell me? Och tack :)

 

Postat av:

Är du singel?

Svar:

Mitt privatliv håller jag utanför bloggen!


Postat av: nåånnn

1. har du nånsin blivit sårad av en kille?
2. har du nånsin blivit sårad av en kompis
3. du är fett snygg
4. jag håller med, lägg ut mer bilder ;)

Svar:

1. Nej det har jag inte.

2. Ja, tyvärr!

3. Tack så mkt :)

4. Som sagt, jag ska försöka så gott det går! :)


Postat av: Mikaela O

Tycker du jag är söt?
Kan vi bli tillsammans? :$
Vad är din favorit färg, haha?

Svar:

Jag tycker du är lika söt som honung! :)

Vi är väl redan det?

Min favoritfärg...hmm, svår fråga men det måste nog vara svart? Jag älskar dock alla färger!


Postat av:

är du tesammans med nån? i så fall vem o hur länge

Svar:

Som sagt, mitt privatliv håller jag utanför bloggen!


Postat av: milkshake

hur är en dag i Naz vardag? visa gärna i bilder från morgon till läggdags!

när ska vi ses igen??

och till sist, vad tycker du om mulki?(våga bara yttra något negativ matkompis) ;)

Svar:

En dag i Naz vardag är inte världens roligaste, det börjar väl med att jag vaknar sent vid 10 tiden eftersom att jag inte hör min väckarklocka ringa vid 7.00, sen upp o tvätta ansiktet, borsta tänderna dra iväg till skolan, käka lunch, gå på några lektioner, gå hem softa lite, dra till jobbet, komma hem vid 10, titta på Victoria (en spansk serie jag följer) sen raka vägen till sängen! Har tyvärr inte bilder på detta haha!

Antar att vi kommer ses 24e oktober.. min magkänsla säger så, men vem vet?

Jag tycker Mulki är världens gulligaste och skönaste tjej att umgås med, u get me and i get u, thats why vi klickar;)

 


Postat av: Tessan

Hur mår du ?

Svar:


Jag mår bra, hur mår du själv haha?
Postat av: moiettoi

Vart noppar du dina ögonbryn?

Svar: Jag noppar dom själv ;)


Postat av: ;)

nämn 3 saker om dig/din personlighet som nästan ingen vet

Svar:

hmm, svår fråga.. som nästan ingen vet?

Jag har ett hett temperament, ganska kort stubin och jag stör mig på de flesta ungar för dom är så irriterande! (7-14 år) Observera INTE ALLA, men det allra flesta! Haha.. stackars det barn som får mig som barnvakt..


Postat av: Romeo

- ge 5 egenskaper en kille bör ha.
- vad är din favorit maträtt?
- var klubbar/festar du?

Svar:

Oj, 5 egenskaper? Han ska vara ödmjuk, en god lyssnare (jag gillar att babbla), smart, framgångsrik och omtänksam!


Postat av: ----------

Har du piercing nånstans på kroppen?
Tatuering?
Ska du plugga vidare? Om ja, till vadå?

Svar:

Ja, jag har en piercing i naveln.

Ingen tatuering!

Ja, jag ska plugga vidare, men är inte säker på vad jag vill bli än!


Postat av:

hur lång e du o hur mkt väger du?

Svar: Jag är 1.71 cm och väger ca 62 kg :)

Postat av: Tina

Heey! Gillar din blogg galet o ditt sätt att skriva, märks att du har humor! Tycker att du är jättevacker också, älskar dina drag! Ville bara fråga om du har något bra skönhetstips för hur man ska sminka sig och så? Tycker du verkar så naturlig, använder du dig av något speciellt?

Keep up the good work!

Svar:

Hej hej! Tack så mkt, gulligt :)

Hmm, bra skönhetstips.. alltså jag är inte expert på det området men jag kan säga att jag använder mig inte av något speciellt när jag sminkar mig. Lägger oftast lite foundation som är lika ljus som min hy på näsan och drar ut den lite med fingrarna mot under ögonen, sen lägger jag på lite solpuder hela ansiktet, men lite extra på kinderna istället för rouge.

Sen böjer jag ögonfransarna och lägger L'Oreals mascara som heter Telescopic, och ibland fyller jag i ögonbrynen med ögonbrynspenna från H&M :) Hoppas du fick ditt svar!


Postat av: ?

Har du några syskon? Om du har...kommer ni bra överens

Svar:

Ja, jag har 2 äldre bröder. Kommer bra överens med ena, och mindre bra med den andra.. men thats the way it is :)

 

Så ja, då var det klart! Försökte svara så gott jag kunde :)

Nu blir det Victoria sen sömn!


Peace n love / N

 

 


kärringjävlar

Hej! Fyfan jag måste verkligen berätta det här.. lovade Negin att jag inte skulle göra det eftersom hon tyckte det var onödigt och säkert jätteointressant men jag borde ju fan skriva ett debattinlägg om detta!

Igår när jag var påväg in till stan så gick jag på tåget, satte mig i ett bås där det bara satt en person. Jag satte mig ner bredvid honom med det ena benet över det andra (ni fattar?)och åkte några stationer.. sen helt plötsligt går en kvinna på tåget, och sätter sig mittemot mig.

Hon tittade på mig helt missbelåtet och mumlade nåt för sig själv, tittade ner mot mina ben och gjorde typ grimaser.. JÄVLA KÄRRING tänkte jag, att hon ens har mage att komma och sätta sig mittemot mig där jag satt FÖRST!!! och sen himla med ögonen för hon tydligen tyckte att mina ben tog för mycket plats?

Till sist blev jag irriterad och fråga: ursäkta, men stör det dig att jag sitter med benen i kors eller? Och vad svarar kärringjäveln: JA MEN DET ÄR VÄL KLART ATT DE GÖR! Jag ba....ehh okej.. och tog bort mitt ben.. och då skämdes hon och ba öhm..tack!(fast fortfarande med en lite otrevlig ton) .. jag såg det klart och tydligt hur hon förvandlades till en tomat, antar att hon trodde att jag var en typisk förortstjej som skulle försöka irritera henne ännu mer (vilket jag hade grov lust att göra men höll mig)

Fattar inte.. hur fan kan man gå och sätta sig där någon annan redan sitter som en normal människa, och sen gnälla och himla med ögonen över att det tar för mycket plats? Sätt dig inte där nästa gång fan.. åhhhhhhhh jävla AÖKGH%#%# blir så sur när jag tänker på det.

Anyways, jag kom hem från jobbet nyss. Jag hade för första gången inte med mig nåt gott tilltugg dit så jag blev skithungrig mot slutet, och min älskade Charlotte och Insam delade självklart samma känsla som jag hade, så vi löpte till donken och tjockade oss :D btw.. det snöade? Hej jag hade skinnjacka och darrade som ett får, så min kära mor plockade upp mig med bilen :D

Jag vet att några har skrivit att jag ska lägga upp mer bilder, och det ska jag så fort jag får tillgång till en kamera igen!

Nu ska jag försöka svara på era frågor!


Peace n love / N

Yves Rocher

Jag har lärt mig att älska Yves Rochers produkter, klickade nyss hem produkter för ca. 500 kr och tack vare det får jag 2 premier på köpet, tydligen ett paket som inehåller kosmetika
och en mössa och en halsduk haha, fast dom är inte särskilt snygga..

Orkar inte lägga upp bilder på det jag köpte med det var allt från olika ansiktskrämer, hudvårdsprodukter, hårprodukter till badkuber med goda dofter och tvålar och duschgelé med doft av kakao :) Mmmmm, längtar tills jag får hem dom! :D

Det är faktiskt ganska billigt att handla där, gå in här och titta ni som är intresserade!


a
Jag för ca. 2,5 månad sen :)


Peace n love / N


svaret på min fråga

Hahaha, asså när jag tittade på VMA när Alica Keys och Jay-Z uppträdde så undrade jag where the fuck Lil Mama kom från.. jag tänkte att hon kanske hade varit med och dansat i bakgrunden, men jag såg aldrig henne. Här finns svaret på min fråga haha, Beyonce försökte tydligen hindra henne från att gå upp på scen... pinsamt!


Frågestund

a


skolan

Hellooow, sitter här i skolan med Mickis, måste skriva lite snabbt eftersom att mina lektion börjar snart. Igår jobbade jag och för första gången gick 7 timmar jävligt snabbt, vi hade en tävling och mitt lag vann så vi fick tårta :D Jag och Charlotte körde "Vem vill bli miljonär" och hon lovade att bjuda mig på Sushi om jag svarade rätt på 2 och en halvmiljoners frågan, vilket jag gjorde hihi.. jag tänkte skriva nåt roligt, men jag minns fan inte vad det var... jobbigt, jag gör en update om jag kommer på vad det var!

Efter skolan blir det lite plugg med Mickis hemma, och sen ska jag dra till stan för att möta upp Nägg :)




Peace n love / N

 


Update: Haha, det var inte såå roligt som jag trodde men vi fick oss ett gott skratt när vi pratade om det, C och jag. Det stället som C rekommenderade att vi skulle gå och äta på för dom hade gudomligt god mat kanske är nedstäng pga av råttor.. och det är ju tråkigt.. tänkt om det var råttorna som var den hemliga ingrediensen liksom ... hej jag heter naz o det här är min humor :)

Party party

Hej hopp!
Sitter nu i Årsta och softar med mina kära vänner, Yasii har nyss avslöjat att hon och Negin köpt ett presentkort till mig på Topshop, wiie :D

Anyways, ikväll har jag belönat mig själv med massa godsaker, även om jag ätit väldigt lite av varje godsak så tycker jag ändå att det känns bra. Allt från nötter, till brända mandlar, till glass med grädde och sen tårta :D

Nu sitter Nima och Tina och glor på allt jag skriver, dom är V.I.P så dom får en förhandsgranskning av mina inlägg innan de blir publicerade :) det ni ;)

Ikväll har vi dansat lite och skakat på rumpan, det behövdes men nu är jag heeelt död och vill bara lägga mig i sängen och sova, vilket jag vanligtvis brukar göra denna tid på dygnet.

Lägger in lite bilder från ikväll när jag fått dom skickade till mig! Det ska bli spännande, jag tränar nämligen på att sätta rätt vinkel när jag tar bilder nu för tiden hahaha :p

Dags att gå och vara social nu, hörs imorn!


n

Tara & Jag - Jessies Angels

Peace n love / N

sämsta läsarna

Asså driver ni eller? Det har gått från typ 20-25 kommentarer per dag till typ EN kommentar.. skit tråkigt att blogga nu fan, det är ju kommentarerna som gör det kul. Hejdå

i aint got no headline

Hej igen!

Nu känns det lite bättre, tack gud för alvedon! :)
Jag berättade aldrig vad jag fick för födelsedagspresenter i år.. det blev inte så många men det är fullkomligt förståeligt.. börjar bli gammal.

Kan börja med att berätta att jag fick en Hugo Boss parfym av Bobo, jättesnällt.. :)

Sen blev jag bjuden på mat och fick ett jättefint halsband av min älskling Vida :D
Fick även ett presentkort Face Stockholm av Vendator-tjejerna, och en stor bukett med rosor, hann tyvärr aldrig fota dom :(
Av brorsan fick jag en röding (500:-) för er som inte förstod och av andra brorsan ett presentkort på Media Markt :) Och slutligen av mamma och pappa, 15 000:- på mitt konto, gulligt :) Har även en present som väntar på mig, från Negin och Jess.. Det blev för stressigt för att hinna till min middag i tid så presenten blev kvar hemma haha shit happens :D

Frågan är vad jag ska köpa på Face Sthlm? Jag är inte typen som sminkar mig särskilt mycket, men jag har en väldigt blek period nu så är det nån som vet om deras foundation är bra kanske? Jag har hört att man kan bli sminkad efter vilka färger som passar en, och sen får man välja produkter för ett visst pris? Stämmer det?

Har fått några kommentarer om hur jag brukar äta nu när jag äter nyttigt, och som jag nämnt innan så äter jag nästan allt men försöker att undvika socker och sånt onyttigt.. och försöker äta mer grönsaker vilket jag är dålig på.. Jag och Mickis åt på Food Court här om dagen, jag bestämde mig för att testa nåt nytt, men det slutade med att jag gick därifrån snuvig, varm och halvt svettig av den starka maten haha, blev nån slags curry wok.

d

Den ser mildare ut än vad den var.. jag antar att det var chilisåsen i riset som gjorde sitt.. eller? :s


Juste! Igår åkte jag och Charlotte efter jobbet till Årsta och åt på Palmyras, och jag kan garantera er att där finns den godaste  och största kebabtallriken jag nånsin ätit i mitt liv, man får sjukt mkt på tallriken, men låt er inte luras, det kostar liksom 95:- för en tallrik så, det är klart dom ska lägga mkt! Riset var också skitgott men jag lär nog ta pommes nästa gång.. det är liksom en vana! Det som är bra är att man får ta vitlöksåsen och alla andra tillbehör själv :D

d

Åhh, hungrig jag blev nu :( Måste gå och käka nåt!

Peace n love / N










skit skit skit

Jag har ont i huvet, jag mår illa och jag är irriterad! Inte riktigt min dag idag.. ni får hålla ut tills jag kommer tillbaka med ett lite bättre humör och något att skriva om...


/ N

förortstjej+ebbagrön = nåt gick snett

Sitter här och hypar upp mig själv till Ebba grön - Die Mauer! Påminner mig om min kusin Mina och dom dagar då vi brukade stå och uppträda låten för familj, släkt och vänner.

Imorgon är det skola igen vilket innebär att vi har något slags spexfoto(?), haha vi ska föreställa antingen en hårdrockare eller fjortis, och självklart valde jag hårdrockare.

Jag lyssnade faktiskt på hårdrock ett tag, diggade till Metallica hela dagarna, men sen kom jag ur den fasen.
Jag tycker dock fortfarande om att lyssna på deras låtar (dom jag kan) men håller mig till rnb och ragga hållet.. Funtar på hur jag ska göra med håret, sminket och kläderna.. får se hur det blir, eftersom jag inte har någon slags inspiration för tillfället.

Imorgon blir det som sagt Palmyras med älsklingen Charlotte jag längar fortfarande sjukt mkt.. jag undrar verkligen hur segt morgondagens jobb-pass kommer att gå... men den som väntar på något jävligt gott väntar aldrig för länge.

Duktig som jag är så fick jag ryck idag och bestämde mig för att gå ut och springa, tog på mig massa kläder och ett par skitfula gympadojer, slängde i hörlurarna och drog iväg. TUR att ingen såg mig för jag hade aldrig visat mig ute igen om det hände.. jag såg rent av förjävlig ut. Anyways, jag lyckades springa 20 min men sen började det göra jävligt ont i öronen och halsen.. jag tror att de berodde på att jag andades in så kall luft.. (nej vi skyller inte på min kondition).

Som belöning för detta köpte päronen hem pizza från en pizzeria i St Eriksplan som har typ världens godaste pizzor, sådär tunna och skitstora. Fett gott.. hade lite bearnaisesås på sidan oxå thihi :)

Nu är det slut på det roliga, dags att göra något mer vettigt.

Peace n love / N


ready or not, here i come

Hej alla söta :)

Kul det är att gå in och se att man fått lite söta kommentarer :D
Idag har jag typ världens huvudvärk känns det som, inte så kul men det går nog över snart hoppas jag.

Duschade nyss och känner mig helt fräsch nu, älskar den känslan när man smörjt in sig med nån god kräm och sprutat lite parfym, lagt produkter i håret osv. Nice price.. förresten, ni vet såna där body butter från body shop? Dom kostar ju runt 165:- men häromdagen när jag va i kista centrum såg jag en butik som jag inte varit inne på tidigare, dom säljer typ skönhetsprodukter, allt från smink till krämer osv.
Iaf, då såg jag såna här krämburkar fast med smaker som granatäpple, vindruvor och körsbär, och dom luktade sjuuukt gott, den med granatäpple blev min favorit, och dom kostade bara ca. 90 kr, mkt billigare än body shops iaf, så om ni är sugen på det vet ni vart ni ska gå!

Som ni vet har jag min nyttiga period nu, och omg vad jobbigt det är att stå emot sötsaker! Igår innan jobbet gick jag in på Ica och va sjukt sugen på choklad och allt onyttigt man kan tänka sig, självklart var jag stark och köpte lite cashewnötter, ett äpple och två bananer? ....fyfan, det är så jävla äckligt att äta sånt när man fantiserar om andra goda saker.
Egentligen får vi inte tugga tuggummi på jobbet med tanke på att vi sitter i samtal hela tiden, och det låter inte särskilt trevligt när man sitter och smaskar i luren. Men hur som helst, min coach såg att jag började få cp ryck av att jag hade choklad och massa god mat brist, så hon gav mig ett tuggummi så jag kunde sitta still och för att dämpa suget haha..

Det hjälpte inte såå jättemkt, eftersom att jag började bli hungrig efter ett tag, och det här var mitt sätt att bearbeta hunger/suget.. (ni kan ignorera min otroligt skakiga handstil) Observera att det här är skrivet på tavlan där man egentligen ska skriva hur många man sålt ! Bra naz!

d

Nu ska jag rulla iväg nånstans, så vi hörs lite senare :)
Btw, ville bara säga att jag längtar tills på torsdag för då ska jag till Palmyras med Charlotte :D Ni som inte vet vad det är, får veta det då! Yummiiee!

Peace n love / N

Jobbar för mkt, pluggar för lite

Ni vet hur det är när man väl börjat tjäna sina egna pengar?
Allt annat blir liksom ointressant man vill bara ha mer och mer haha, finns inget bättre än datumet 25:e då man är fri att göra vad man vill med det man tjänat in!
Men tyvärr så märker jag att det går ut över mitt plugg och min träning.
Jag har nästan aldrig tid för att plugga med tanke på att man är så trött när man kommer hem från jobbet vid 22 tiden.. och så har jag knappt tid för träning, eftersom när jag får en öppen lucka (ledig tid) så måste jag utnyttja den för att plugga..

Nog om det! Idag blir det skola, jobb och förhoppningsvid hem och plugga.. usch! Men jag måste måste måste! Har liksom 2 prov på Fredag och ett nästa vecka..

Igår började min "nyttiga dag", ååh vad jag höll mig från att äta godsaker, men jag kunde tyvärr inte stå emot mina kära kryptoniter och 7-elevens coffee cooler, men det gjorde inget.

Jag försöker att undvika att äta mycket av saker som innehåller mycket kolhydrater som till exempel, pasta, ris, potatis, bröd osv. Jag undviker inte det helt utan jag äter bara mindre av det.. Sen blir det mycket grönsaker och kyckling eller fisk, ibland kött. Men kyckling och fisk är min prioritet. Gillar man inte fisk kan man ju ta Omega-3 tabletter för de inehåller fiskolja, som är nyttigt :) Men som sagt jag undviker HELT att äta saker som godis, chips, läsk osv. Inte bra!


Här om dagen testade jag chokladmasken som jag köpte innan, om ni minns den. Den va faktiskt riktigt bra, min hy fick jättefin lyster sen, och den lukta så gott så man ville äta upp sig själv.. dock va synen inte lika vacker haha, den bjuder jag på. Hej mina ögon ser kolsvarta ut?!

s

Här är en "efter" bild, när jag var klar med allt. Titta så slät hyn ser ut, jag lovar att det va tack vare masken!

s

Och till sist så tänkte jag visa ett nagellack som söta Helin köpte till mig, det är svart glitter men det är inte världens bästa kvalitée på bilden, men den duger!

d

Visst blev det snyggt?? :)



Nu bär det av till skolan!



Peace n love / N

hej hej hallåå

Nu är det så att jag kanske börjar blogga lite mer regelbundet, med tanke på att mina kära vänner börjat klaga haha. Jag hade idag planer på att vakna 06.00, packa kläder och dra till gymmet innan skolan??? Det roliga är att jag typ aldrig lyckats komma i tid till en lektion som börjar 08.20, och nu försökte jag vara på gymmet 06.30? Ofta..
Slutade med att jag snooza fram till 9 och sen la jag mig i soffan och tittade på tv!

Jag har verkligen insett nu hur viktigt det är med träning och motion. Det är sjuuukt hur viktigt det är, inte bara för hur man ser ut men också för hur man mår.
Igår skickade en tjejkompis bilder till mig från mitt födelsedagsfirande, och herreguuuud säger jag bara, jag har lagt på mig en hel del! Jag tycker absolut inte att det är något fel med att vara mullig eller så, men det är bara det att man jämför med hur man tidigare sett ut och det är jäkligt stor skillnad i mina ögon. Så från och med idag blir det nyttig mat, och träning minst 2 ggr i veckan!

Finns fler bilder från kvällen som jag inte fått än, men jag bjuder på en bild på mig o Mulkiiiiii <3



Peace n love / N





på jobbet

Tja! Sitter (står) här på jobbet och nördar mig på min rast.. åt nyss en banan, och det satt väldigt fint. Intresseflaggorna viftar! Igår var en lyckad kväll på Fridays, vi hade skitkul och det va bra stämning, tack alla älsklingar för att ni kom <3 Vi skulle egentligen till Grodan efter, men det blev inte av för att jag var överdrivet trött och skulle upp tidigt för att jobba, så det blev donken på natten med Jennica och Pappa :D

Kommer lägga upp lite bilder från gårdagen, när jag väl fått tag på dom :)
Nu ska jag jobba vidare!

Peace n love / N '


ps. saknar en person som befinner sig på gotland just nu.. :)


...

Ser ju inte världens förbättring, men bara för det får ni ett jävligt torrt och tråkigt inlägg. Ikväll är det middag på Fridays, och sen utgång. Hoppas ni har en rolig kväll för det ska jag ha. Puss

Bloggstrejk

Som ni märker så bloggar jag inte särskilt ofta, och det är nog mest för att de är så jävla tråkigt att göra det när man får så få kommentarer.. jag har knappast så många kommentarer som jag har läsare, och det är ju synd. Så nu tänker jag inte blogga mer förrän det droppar in lite fler kommentarer. Vill ju inte att de ska kännas som att jag enbart skriver till mig själv.. Förr var ni duktigare med kommentarer, men nu är jag besviken.

Hejdå!

good niday

Hej hopp!
Måste dra iväg till jobbet om ett tag så jag orkar inte anstränga mig mer eller mindre för att slänga ihop ett bra:igt inlägg.. så ville bara säga att jag längtar tills på lördag, då jag ska ut med alla tjejerna först middag på T.G.I Fridays, sen får vi se vart vi går efter. Imorn ska jag dra till Solna en snabbis med Jennifer för att köpa nåt till lördagen, och sen efter det ska jag åka och träffa Vida sötnosen som har kommit till Stockholm, mysigt :D

Det här är lite gulligt som jag fick igår av bland annat Jey och Bobo.. tårtan ser godare ut än vad den smakade, men det är ju tanken som räknas! Gulligt :)

d

d

RSS 2.0