Baby J

Helloow.. sitter här helt död efter en lång dag i skolan och på jobbet, vill bara gå och sova men kan tyvärr inte göra det än eftersom jag sitter hemma hos min bror. Har ju fått en ny mobil, med the sims spelet på, haha har blivit helt beroende av spelet, och det är faktiskt ganska skönt när jag åker långa sträckor på tåget eftersom min mp3 inte funkar längre :( men men, tänkte bara skriva att jag och Jennifer precis har smidit lite planer inför i vinter/vår. Det blir kul om allt går som det ska :) Får se hur hårt vi kan jobba för att kunna göra det.. än är det hemligt men om det blir aktuellt får ni veta vad det är ;)

Nu ska jag försöka sova, men det här jävla sims spelet got me so addicted, så det blir ju lite svårt. Men jag MÅSTE komma i tid till skolan imorn, ajja bajja. Godnatt på er <3

sdf

Jennifer <3



Peace n love / N


P.S
- har rätt så många läsare men inte alls många som kommenterar? wtf? ..det blir ju tråkigt att skriva då, en liten kommentar skadar ju inte :)

träningsvärk och ångest..

Shit jag har fortfarande grov träningsvärk ifrån förrigår när vi var och dansade, fett jobbigt i nacken känns det mest haha.. och har sån ångest över att jag missade min första lektion idag 8.20.. men fan, jag har en lektion där sen har jag ingenting ända fram tills halv 1.. Hur som helst så ska jag gå nu och äta nåt, sen duscha och klä på mig o rulla uuutttt.

Hoppas ni har en bra dag :)

(btw hade besöksrekord igår hihi :D )


as

Jag, Sherri och Jess - (haha ser ut som en kines här)


Peace n love / N

Svar på frågor

Nu är frågestunden slut mina kära läsare, här får ni era svar :)

kyydydy:

Hej jag undrar vart du bor vilken dörr vilket rum e ditt vilken färg har du på ditt sängöverkast?

Svar: bor i det vit röd randiga huset, den bruna dörren, rummet har du till vänster och sängöverkastet lyser neon grönt :)


Mammad ghanari:

salam bande esmam Asghar Pashmak hast man ye soali daram mikhastam bebinam aya shoma Karate baz hastin? Dar khanaton fars darin ke bekhayn befroshin? BE OMIDE DIDAR

Svar: Salam arz kardam! Bale doroste, karate baz hastam va alan ye koloob baraye kasani mesle shoma baz kardam, tashif biyarid ma dar ekhtiyaretoon hastim. Ye farsh hamin chand rooz pisha tooye boloket gozashtam, mitonid berin onja be ghola kharejia "bod" bezarid, az 100 kr shoro mishavad. Ghorbane shoma.


Nane noghli:

hajsan ja eskriva feron min dotter labtåb jag vill feråga om do vill gifta min påjke? han hetterre Hamid och han sälja ris i kista gerossen?

 

Svar: Jag har haft en hemlig crush på honom ett tag nu, jag är så lycklig över att ni tog initiativet till ett tvångs äktenskap. Hamid 4-ever <3


Cupcake:

HEEEEEEJ NAZANIN SHEET JA ÄLSKAR DIN BLOGG ASSOOHH DU E MIIIN BABY BOOOO BOO..fan assohh L-skarejjjj coooook mkkkt att ja typ vill stooppa en pinne i halsen o spy upp min cupcake

Svar: Tack, det uppskattas verkligen. Finns det någon kurator på din skola? hahaha


Fia el snoppo:

Hej jag undrar vad nazanin betyder? jag har hört att de betyder söt och kvinnans underliv..hur går det ihop? // Snoppfia

Svar: Kvinnans kropp är något vackert och på så sätt förknippas det till ordet "sweetheart". Alla vi tjejer har en sweetheart :)


.bäst.i.anus.test :

Hej Naz! Jag undrar vad du tycker om fattiga-riddare...Bra eller Anus?

Svar: En vän till mig lagade såna till mig en gång, kanske inte borde dra alla kockar över en kam, men än så länge är det väldigt Anus!


Mikaela O:

Varför är du så fin?
Har du något husdjur?
Om du fick välja hur du skulle dö, hur skulle du dö då?
Hur har din blogg blivit så stor? Är det för "mikz" länka dig?
Har du några syskon?
Kan jag få bli lika kattig som dig, snälla?

Hoppas du tar dig tid att svara på dessa JÄTTE SERIÖSA frågor.

<3

Svar: 1. Jag rår inte för att jag ser ut som jag gör hjärtat.

2. Jag har flugor och getingar idag, kanske skaffar kackerlackor imorn?

3. Om jag fick välja hur jag skulle dö, så skulle jag antagligen vilja dö i sömnen, smärtfritt och utan rädsla.

4. Ja, min blogg har ca. 5000 läsare per dag och det är mycket möjligt att det är tack vare Mikz.

5. Jag har två äldre bröder :)

6. Vet inte om man får va så generös med sin kattighet, men låt gå för den här gången då ;)


Mina:

om det inte fanns ngt att ata kvar pa jorden, men du fick valja mellan appelpaj med vaniljsas, eller pulvermos (tillagat pa ditt vis), vad skulle du valja?

Svar: Det är en väldigt svår fråga faktiskt, jag äter äppelpaj och vaniljsås as Im writing, men tror nog jag väljer potatismosen ändå. Den är gudomlig!


Jennica:

om du var kille, skulle du vara kär i mig då???

Svar: SÅÅKLAAAAAART!


big boy:

finns det någon i din skola som du är intresserad av?

Svar: Nej.


(: :

Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med?

Svar: Det finns så många som är sjukt snygga, men det skulle nog vara Tyson Beckford!


sanii:

Älskar du mig ? :)

Ofcourse I do baby, saknar dig!!!


åäö:

ge 3 egenskaper en kille borde ha.

Svar: Han ska vara smart, ödmjuk och förstående!


F:

-hur snygg tycker du att du är från en skala 1-10?
-vilket gymnasium gick du i? hade du någon fiende? eller någon du inte gillade?
-vilka bloggar läser du?
-vem av dina vänner tycker du är finast?
-är du oskuld?

Svar: 1. När jag mår som bäst ger jag mig själv en klar 10:a !

2. Jag gick i Solna Gymnasium, men bytte sen till Löfströms G.
Jag hade ingen fientlighet mot någon, men var hatad av en del, avundsjuka personer (säger så, eftersom jag är säker på att det inte fanns någon annan anledning till varför jag va hatad av dessa), men ja, det fanns några jag inte gillade!

3. Jag läser lite olika, bland annat mina vänners och av de större bloggarna som Kenzas.

4. Alla mina vänner är fina och unika på sitt sätt :)

5. Privat fråga.


amandaN

Saknar du nånsin några från ditt förra gymnasium ? I så fall vilka?

Vilket är ditt favorit land?

Visst håller du med : Amanda es mi favorita amiga en todo el mundo!

Hahaha puss på dig ;)

Svar: 1. Ja! Jag saknar bara Amanda och Sana! BARA!

2. Jag har faktiskt inget favorit land, men jag vill verkligen resa till Thailand, Malaysia och Kuba!

3. Claro que siii cariño!! hihi :)


Så ja, då var det klart, hoppas ni är nöjda med svaren :)

Peace n love / N



dancehall baby

Hej alla glada och mindre glada :)

Idag har varit en ganska rolig dag faktiskt, det började med att jag skulle åka till kista med Jennica, men fick reda på att det är öppet hus på den dansskolan jag ville börja på, så det blev ändrade planer och jag åkte in till odenplan för att träffa Binta och Jennifer för att gå och dansa. Man fick testa på olika dansstilar men jag gick bara på två, och den första va dancehall som Binta var instruktör till, fett duktig btw. Sen så testade vi på lapdance.. jag vet att det låter fel, "lapdance" men det var inte alls som man tror, utan det var såhär Pussycatdoll dans så det var helt okej, men jag håller mig nog till dancehall. Det var fett kul men jag märkte att jag såg lite klumpig ut när jag dansa haha, men det kommer väl efter ett tag när man kommit in i det hela.

Sen när vi var klara där åkte vi in till Gamla stan eftersom Bintas syster Isatou skulle pierca tungan, och det blev väääärsta dramat haha, det var så jävla kul för Isatou hade inte målsmans tillåtelse för att pierca sig, men Binta berättade att hon var hennes äldre syster och att det var okej för deras mamma att hon skulle pierca sig, men killen som satt där försökte med sin trasiga svenska sätta upp egna regler för vilka krav man måste uppfylla för att pierca sig. Som till exempel att man MÅSTE ha samma mamma och pappa, annars går det inte WTF?!

Efter lite tjaffs o så gick vi därifrån, och Binta var skit sur och skrek massa saker till killen i affären och gick ut därifrån. Vi gick en bit och Binta var fortfarande så arg att hon ville ringa upp den här killen och skälla ut honom rejält, så jag och Isas kompis gick tillbaka till honom, och jag frågade honom om hans visitkort.. han tvekade lite och sa att han tagit åt sig av att Binta skrikit fula saker till honom och sa att han också kunde kalla henne för fula ord som neger osv eftersom att hon kallat honom jävla arab. Vi gick ut tillbaka till Binta som tog upp mobilen för att ringa honom (har spelat in samtalet kommer att lägga upp klippet här nere) och det gick så långt att vi gick tillbaka till butiken, Binta fucka ur lite till och vi stod bara och garvade som fan medan hon kokade av ilska.

Snubben såg helt skakig ut och vågade typ inte säga så mycket, stackarn kunde inte så bra svenska heller, men dock försökte han visa att han pratade GRYMT bra engelska (vilket han inte gjorde) haha men den va iallafall bättre än hans svenska. För att göra en väldigt långt historia kort, så slutade det med att Isatou fick sin tunga piercad och alla var glada och belåtna. Efter det gick vi till donken, åt en snabbis och sen drog vi hem.. På vägen till donken såg vi den här sjuka kvinnan som går runt på stan och jagar folk och typ kastar förbannelser över dom haha, ni kanske har träffat på henne, hon var fan skit läskig haha, jag filmade henne när hon jagade tjejerna vid gamla stan, och typ en timme senare såg vi henne på perrongen i Hötorget haha lyckades filma henne där också, det klippen kommer också upp här nedan.

Oj nu blev det ett sjukt långt inlägg, men det var så mycket att berätta haha:)

 

 

Och här ser ni den galna kvinnan som jagade tjejerna vid Gamla stan...

 

 

Här ser ni henne igen fast i Hötorgen haha crazy ass bitch :D

 

 


Glöm inte att ni fortfarande kan ställa frågor i kommentarsfältet några inlägg längre ner :)

 

 

Peace n love / N


R.I.P KING OF POP

Idag är det Michael Jackson's födelsedag :( ..har fortfarande inte kunnat smälta att han är borta eftersom hans musik fortfarande lever kvar. Det är sjukt hur man kan bli så rörd av hans låtar och texter, finns ingen artist i hela världen som kan uttrycka sin ord så fint och tydligt och med sån känsla när dom sjunger. Det känns som att han är en del av mitt liv, med tanke på att jag har växt upp med hans musik, och fortfarande idag är hans låtar 90% av den musik som spelar ur mina högtalare.

Må han vila i frid <3



ss


Long live the king, and happy birthday!

FRÅGESTUND

Hej allihop, nu är det dags för en liten "frågestund" som alla bloggare tydligen har nu för tiden, så det är bara att fråga på allt ni undrar från himmel till jord så svarar jag så fort frågestunden är slut :)
Skriv frågan/frågorna i kommentarsfältet här nedan!

Peace n love / N

be happy with yourself..

Hela dagarna hör man hur tjejer klagar på att dom har ful kropp, är för tjocka, för smala, för korta, dålig hy, fult hår osv.. Ska inte säga att jag själv inte är sån, det händer att man har sina dåliga dagar, och det är just dom dagarna man ska försöka fokusera mest på det som man egentligen är riktigt nöjd med på sig själv, och försöka förvränga de negativa tankarna man har. Det hände en sak idag som fick mig att inse att det är dags att börja tänka annorlunda, att börja tänka positivt, hur mycket man än står och klagar på allt så kommer saker och ting aldrig att förändras. Det är inte förrän du börjar göra något åt saken som du kommer att se förändringar. Optimisten ser en möjlighet i varje problem. Pessimisten ser ett problem i varje möjlighet.

Har också tänkt på att en människas personlighet är så viktig för betraktarens ögon, det spelar ingen roll hur vacker och snygg du är, eller hur bra du än ser ut, har du en kass personlighet speglar det sig på ditt yttre, du förblir inte lika vacker längre. Har man en fin personlighet spelar det ingen roll hur man än ser ut, världen kommer ändå att se ditt inre, vilket gör dig vacker. Det är inte den som har lite, utan den som önskar mer som är fattig.


Enough with the Dr.Phil talk :)

Peace n love / N

lite tidsfördriv..

Har som vanligt tappat bloggsuget igen haha, men det blir så tråkigt att blogga när det står att man har många läsare men så få kommentarer, boring boring. Häromdagen när jag va påväg hem till Rissne, stötte jag på tvåpersoner som var påväg upp för rulltrappan.. de försökte göra någon slags misson så att ingen skulle upptäcka att de faktiskt befann sig i Rissne, med tanke på att det är emot deras tankar och värderingar där de kommer ifrån, att åka till sådana ställen. (Dessa personer bor på den röda linjen, mot skäris hållet..) anyways, jag lyckades fånga ett fåtal bilder på dem som blev ganska lustiga haha..


..Först ut hade vi denna bild, de vägrade att visa sig helt eftersom de var oroliga att de skulle kunna spridas på nätet....


dd

Efter lite snack öppnade sig killen här nedan och kom ut ur "garderoben" om man säger så.. ja, han är gay. Fast det märkte jag ju innan han ens sa det.. kolla paraplyt liksom..
dd

Vi pratade lite till och jag lyckades övertala dom att det är okej, att bilderna är i säkert förvar...de blev glada och poserade mer än gärna, de var även villiga att  visa den fina skyltet bakom dom "Rissne" !

dd

Tara & Wizzy


Peace n love / N

if they say why, why, tell 'em that it's human nature



Här kan ni se Craig Davids version av Human Nature- skit bra, men inte ens i närheten av M.J <3

hej hej hallåå

Nu är det morgon och jag är trött som alltid, men av nån anledning har jag energi nog att sitta här och blogga haha. Ska dra till skolan snart men först blir det en liten frulle, ett stort glas oboy och nåt gott till för er som är otroligt intresserade!
Måste ta och köpa nya block och pennor, men det känns så onödigt för att i slutet av terminen så slutar jag upp med att jag har ALLA ämnen i ett och samma häfte haha..

Min mobil har blivit sjukt seg, den stängs av hela tiden och hakar upp sig, så jag sitter och rensar lite bilder och ljud.. just nu spelar jag upp ett samtal mellan mig och min vän nod när hon sjunger "när jag var ett vårtsvinsbarn" - Lejonkungen, lät ganska kul med tanke på att hon hade en viss svårighet att sätta rätt ton.. men hur som helst måste jag skynda för annars hinner jag ej äta.

Peace n love / N




UPDATE: Enligt en hemlig källa så kan Nod faktiskt sätta den tonen när hon är frisk, det var svininfluensan som påverkade rösten.

irriterad!

Fyfan vad irriterande, har suttit i en timme nu och försökt ladda upp bilder från min nya kamera, men det är nåt konstigt med programmet man skulle installera innan, hi tech saker, fattar noll. Anyways har varit sååå seg idag, fan lyckades gå upp 8 av nån anledning och har bara längtat efter en säng att sova i sen dess.. vi fick veta att lektionerna börjar redan idag! ångest.. drog till jobbet senare, ska sitta på Tele2 nu, kul kul för det blir mer pengar i fickan hoho.

Haha på vägen hem ringde mamma och ville att jag skulle köpa cola med citron smak? ...sprite mamma! hahaha fett gullig hon kom inte ihåg namnet.. ska lägga upp lite bilder sen när jag klurat ut hur detta fungerar. Så ja Sanaz nu har du något jävligt intressant att läsa innan du lägger dig :)




Michael Jackson - Human nature
Min favorit! :)

Peace n love / N

UNDERBART!

Skit bra, fick precis veta att vi börjar skolan IMORGON och inte den 26e... ångest ångest ångest, och det värsta är ju att jag börjar klockan 9... observera att min väckarklocka va på 12.30 idag och jag stängde av den och sov vidare.
Wish me luck :(

Peace n Love / N

Tack!

Ville bara säga tack till Amanda som tog sig tid för att fixa min blogg, jättefint tack babe <3

hjälp

Om det är nån gullig person som vet hur man fixar bloggen lite, får gärna skriva  och säga till. Det ser hemskt utttttttt!!

lite bilder från gårdagen

Jag & Bday girl :) Sherri till höger haha
fs

Jag och Roza  haha, undra vad som hände?
ss

Bday girl Negin <3
kk

Lite flickor :)
kk

Sänäz å Honey
kk

Nilow, Janina, Negiin och Honey
kk

Lite suddig bild haha, fotografen var lite påverkad
  l

Sherri & Jess på roslagsbanan
kk

Sherri, Jess, Sänäz et moi
asf


Det var allt jag orkade ladda upp, finns säkert fler på facebook :)

Peace n love / N

Party!

Igår blev en riktigt lyckad kväll, det var verkligen sjukt roligt. Började med att jag och Yasi möttes upp i fridhemsplan för att sen påbörja vår nästintill oändligt långa resa till åkersberga. Haha jag skojar inte när jag säger att jag satte mig på tåget 16.57 och var framme 19.45.. 2 timmar och fucking 45 min?!?!?! Ni som ska dit av nån anledning, ta flyget! Starkt rekomenderat!

Hur som helst så softa vi där med alla roliga tjejor, lekte lekar (18+), åt mat, dansade och hade oss. Jag hade egentligen inga planer på att följa med ut senare, utan jag hade tänkt åka hem men när jag väl var med folket blev jag så taggad så jag var tvungen att haka på, (vilket dom hade förväntat sig också haha), så jag bytte om till en lite mer party outfit och så drog vi ut. Resan dit gick sååååå snabbt för vi hade så jävla kul på vägen. Sanaz var nog den som flippade mest haha, tung e du göllet :)

Vi drog till Harem, en orientalisk fest för er som inte vet, på Clustret. Det var ganska tomt de första 5-10 minuterna, och vi kom ändå dit typ halv 1, men sen fylldes det på och vi hade skit kul. Orkade inte åka hela vägen hem kommunalt så jag bad pappa komma och plocka upp mig, och passade på att skutjsa hem Yasi och Nilo också. Haha Nilo gullunge satt och berättade historier om hur hon räddat djur i olika länder för min pappa, o jag kunde inte sluta skratta åt henne haha. Bästa!  Som sagt en riktigt lyckad kväll :D

Bilder kommer snart :)

Peace n love / N

hej hej hallå

Fan va nice, har ju hög besökar statistik redan nu. hoppas ni stannar kvar :D Nu hinner jag inte skriva så mycket eftersom jag har fullt upp idag, måste hinna göra en massa grejer innan jag drar och möter Jess för att åka till åkersberga (som för övrigt ligger åt helvete) och fira Negin som fyller 20 år :)

Bilder kommer säkert imorgon :)

Peace n love / N

ägnar en tanke..

..åt min vän Jennica :) Du är ganska speciell du plutten, du har dina konstiga sidor men har lärt mig att handskas med dom på senaste tiden haha och därför kommer vi så bra överens :) Just nu sitter jag och väntar på att du ska komma och rädda min kvällllllllll eftersom vissa andra människor lyckats förstöra den! Skynda skynda skynda, och ta med nåt gott också för jag är väldigt sugen på att tröstäta :) hehe.. 

Har faktiskt tänkt på en sak ett tag nu, och det är att man verkligen inte kan lita på någon. Den person du tror står dig närmast och alltid kommer att finnas där för dig, kanske i nästa stund inte finns där. Man ska vara väldigt försiktig med vem man kallar en äkta vän, eller vän överhuvudtaget. Världen är en osäker plats, and it gives me the creepes.

Tänk om alla i världen vore som Michael Jackson (r.i.p), då hade nog jorden varit den bästa platsen att leva på. 


sds

Jenka alkisen :) <3

F*****g j*vla sk*t

Ser att besökar statistiken ökat och det glädjer mig för det är inte särskilt kul att sitta och skriva till mig själv liksom.
Hoppas att ni kommenterar mer ofta nu än tidigare, för thats whats keepin me going om man säger så.

Jag är lite förvirrad om vad jag ska blogga om, vad tycker ni?

Om kärlek och förhållanden? (inte mina egna utan allmänt/råd osv)
Om vänskaps relationer?
"Modeblogga" ?
Kändissvaller?

I don't know, u name it. Tills dess kommer jag bara skriva om allt och ingenting mellan himmel och jord :)

Peace n love / N
 

I'm back

Från och med nu kära vänner, har jag bestämt att jag ska börja blogga igen.. som vissa vet var just den här bloggen "nanaz" rätt så poppis förut och pga vissa anledningar kände jag att jag behövde lägga ner den.. men hur som helst nu är den tillbaka, och har bestämt att jag inte ska vara lika personlig som jag tidigare varit, finns många personer som är för nyfikna på ens privata liv och det kan sluta illa.

Just nu ska jag dra till jobbet, men mer regelbunden uppdatering osv blir det när jag ser att jag får fler läsare, för nu ligger statistiken på noll haha.. dags att börja göra reklam.

Nu ska jag rulla ut, och ikväll blir det antagligen nivå med några vänner och arbetskollegor, men lär nog inte dra ut med dom senare.

Peace n love / N

RSS 2.0