someone like you

Har så mkt plugg att jag inte vet vart jag ska ta vägen eller vart jag ska börja nånstans, ångest! Vill ba göra allt och get it over with och känna en liten lättnad åtminstone från det håller i livet..

Igår drog jag och fahimeh till raheleh och hade lite girltalk om allt möjligt, jättemysigt och nån timme efter det drog vi o gjorde en drive thru på donken för att det var våran sista onyttiga måltid. Idag ska vi dra till gymmen kl 3, och jag är så exalterad!! Vill bara gå ner snabbt och komma i form igen, man mår såå mkt bättre då.

Nu ska jag göra ett litet mellanmål sen fortsätta med plugget..


Mysig o vintrig :)

first time

Haha försök att INTE le när ni kollar på den här... omöjligt.



Bästa kvällen på länge!

Wow, det var verkligen längesen jag hade så roligt som jag hade igår. Alla var lika sköna som alltid, glada, hypade och stämningen var verkligen på topp. I slutet av kvällen satt alla i grupper lite överallt och hade deeptalk och de såg så himla komiskt ut.. Men ändå slutade det med att jag joinade och satt o böla som en liten bebis. Tack för en underbar kväll alla, älskar er <3


wow... så ghetto hon va.........


BB

Sneak peak på håret..


D.ö.d

Kul att mitt liv bestått av att ligga i sängen o vila de senaste två månaderna. Var hos frisören idag och fick min keratin behandling gjord. Är nöjd hittills men får se efter första tvätten vad jag kommer tycka då. Svängde förbi monki o köpte enkla men snygga earcuffs o sen lite annat skit på h&m. Hände en liten incident i stan som gjorde att jag va tvungen att åka hem akut hade otroligt ont i magen så min pappa fick komma o plocka upp mig. Nu ligger jag bara helt död o är påväg att somna...

Illa. Skulle varit med min sonni idag men får tar det när jag frisknat till lite.


insomnia

Hatar att jag vänt på dygnet lite, kommer fan bli jobbigt att vakna imorn. Kommer halvsova på lektionen och stendecka hos frisören. Great!

Beställde hem lite navelpiercingar för att fördriva tiden, enkla i olika färger bara :)



Godnatt peeps.

True talent


Äkta talanger som ger mig rysningar, tårar och gör att jag känner mig helt varm i kroppen när jag tittar på dom !










If a girl ever steals your man, there's no better revenge than letting her keep him.. - Real men can't be stolen!


Energy

Vaknat upp med strålande humör tänkte jag säga, men kanske inte lika strålande när jag tittade ut och såg det gråa vädret. Typiskt.

Jag hatar verkligen såna dagar, det finns inget vackrare än att vakna upp en sommar morgon, grönt överallt och solen skiner eller en höstmorgon med massa olika färger ute på bladen i träden o solen som skiner, eller en vintermorgon då det är vitt överallt o solen skiner.. haha i could go on forever. Solen gör så himla mycket med humöret, man kan liksom inte vara på dåligt humör när den skiner. Inte undra på att alla i Sverige är så himla deprimerade hela tiden, i dont blame us...

Idag har jag iaf bestämt mig för att fräscha till mig lite.. seriöst jag minns verkligen inte när jag sist sminkade mig. Jag vet inte ens vart min mascara ligger. Det är liksom på tiden att jag börjar ta hand om mig själv lite, speciellt när de nu börjar bli vinter o man blir blek och tråkig o sånt.

Jag o Jenni gjorde iaf en djuprengörande ansiktsmask igår vilket är en bra start på att bli fräsch :) Nu ska jag börja fixa mig sen rulla ut, och senare på eftermiddagen gå och träna! ÄNTLIGEN :D

Bjuder på lite nice musik tills dess.










jag <3 hårprodukter

Blev nyss klar med håret, herregud asså det är världens jävla process att föna o platta mitt hår. LÄNGTAR TILL MIN BEHANDLING vafaaan, den kommer spara mig så mkt tid. Det tar bokstavligt talat typ 2 timmar att fixa mitt hår för att det är så tjockt. Inte undra på att jag aldrig pallar göra det då..

Hur som helst, resultatet var ju inte värsta skillnaden. Blev lite besviken för när jag ändå valde att lägga en färg o slita på håret så ville jag ju ändå ha en annan nyans i håret. Lite rödbrunt typ.. men har väl lite röda skiftningar men inte alls mycket så att man lägger märke till det. Men men, får väl köra på det nästa gång helt enkelt.

Har iaf vääärldens lenaste hår nu, tack vare mitt älskade värmeskydd från Lanza, mitt hårserum från Matrix och min bästa plattång från Ga.Ma och till slut min glansspray (som doftar brända mandlar ) från Bed Head!

ÄLSKAR HÅR OCH HÅRPRODUKTER OCH ALLT SOM HAR MED HÅR O SKÖNHET ATT GÖRA BARA SÅ NI VET! :)

Parce-que je le vaux bien

Måste säga att jag saknar Paris lite just nu, har inte haft så roligt o skrattat så mkt som jag gjorde under den resan på väääldigt länge. Vi skrattade bokstavligt talat hela tiden, så sjukt mkt att jag hade träningsvärk i magen dag 2.. haha <3


Typiskt turistbild..


Haha, ett av våra 20 försök att ta en "hopp" bild... stackars engelsmannen haha.


Suverän blixt, vid EiffelTornet by night :)


Lycka <3


NO JOKE, gooodaste Crepesen jag ätit... nånsin.


NO JOKE, GODASTE pizzan jag nåååånsin ätit haha :*)


En tur genom Champs-Elysée, fett mysigt, guppigt och skrattigt :D


Arc de triomphe, så vackert.


Lanza

Måste bara tipsa lite snabbt om ett värmeskydd som jag använder. Den luktar underbart, den gör inte håret fettigt alls och den tynger inte ner på nåt sätt, utan är väldigt lätt i konsistensen samtidigt som den skyddar håret och gör det mjukt.

Stor rekommendation för er som använder värmetänger ofta!

LANZA - Healing smooth thermal defense,

finns att köpa för en ca 150:- på nätet eller något dyrare på salong!


wowwww

Finner inga ord för hennes photoshopade skönhet, Kim K i mitt hjärta always n forever! haha.

<3


Schwarzkopf

Ända sen jag färgat håret mörkt igen så har jag hela tiden kört på toning från L'Oreal Casting, eftersom att det är mer skonsamt för håret än färg. Efter sååå många års färgnings så har liksom mitt hår fått nog, så jag valde att tona det ett tag för att håret skulle få lite liv igen. Men nu känner jag att toningen hela tiden åker ur så snabbt, så det blev en färg denna gång. En kastanjebrun, den har alltså röda nyanser i sig.. är lite nyfiken på hur resultatet kommer att bli :)


Fast jag tror nog att jag kommer få mörkare hår än henne då jag redan har typ mörkbrunt..

fotväääärk

Hemkommen från min mini-shopping-runda med Ati o Fahime, och det är sjukt hur död man är när man väl kommer hem. Tar sjukt mkt på energin haha.. Vi drog först och köpte presenter till Raheleh, på åhlens.. kan inte säga vad men jag hade blivit överlycklig om jag hade fått det iaf :)

Såg oxå en väska från DKNY som jag har lovat mig själv att jag får köpa ENDAST om jag når min målvikt nu när jag börjar träna. Det är en lång väg dit men JAG SKA!

Lyckades iaf få med mig ett par svarta leggins med skinndetaljer, en skinn kjol från H&M med drag kedja och en kort ärmad topp/blus från GinaTricot som jag ska ha på lördag :) Några hundra lappar fattigare, men det förtjäna jag eftersom att jag har varit så duktig och sparat så mkt pengar senaste tiden! :)


En sån fast vit, med svart band.


Kjolen, typ ett måste att ha i garderoben.. kom precis på att jag inte testat den än, kul om den sitter skitfult haha!


Nåt i den stilen, inte exakt dom.

En dag på stan

Idag vaknade jag upp med världens huvudvärk, fyfan har haft ont i huvudet två dagar nu. Orkar inte vara sjuk mer!!!! Men det ska inte stoppa mig från att ge mig ut på stockholms gator, ska gå runt lite med brödernas fruar och köpa presenter till fina Raheleh som fyller 30 år på lördag, kulit de ska bli :D

Brigette, jag har absolut ingenting att skriva hahaha, im out!

Btw, igår fick jag ett kusinbarn sötaste Ariana! :D <3





Life



when nothing goes right, go left

Är på fett dåligt humör o skitirrterad. Hon som skulle fixa mitt hår blev nyss akut sjuk o kan drf inte göra behandlingen på mitt hår...........hennes kollega va fullbokad oxå o de hade inte nån lucka förrän på söndag. Men bad henne försöka att kunna fixa en tid på fredag, vill göra de så fort som möjligt! Har ju sett fram emot den här dagen hur länge som helst. asså åååååhhhh... fan.


Don't depend too much on anyone in this world because even your own shadow leaves you when you are in darkness..

Idag mina vänner ska jag finallyyyyy göra min efterlängtade Brazilian Blowout!! Jag är faktiskt lite nervös, och sjukt nyfiken på hur resultatet kommer att bli. Ska ta en före och efter bild och skriva en liten recension på hur det blev o så. Yeeey, here we go!


HOPPAS!

jävla plugg

asså ååååhhhhh, finns det nåt mer irriterande än att lägga sina pengar på kurslitteratur? O varför ska de va så fucking dyrt. Försöker dom utbilda studenter eller råna dom?? skjut mig.

Chanel

Okej jag råkade nyss klicka hem ett läppstift från Chanel... älskar hur jag har kontroll över mina handlingar :) älskade färgen (även om vissa påstår att det är kärring färg) haha :p

Aqualumiere SHEER COLOUR LIPSHINE



102 maldives heter färgen :)

humor

hahahaha såå min humor!


Monster Beats by dr dre

Förra veckan när min brorsson fyllde år fick han ett par Monster Beats by Dr.Dre och om jag ska vara helt ärlig blev jag faktiskt ganska sugen på att köpa såna nu. Finns ju en stor modell, en mellan och sen "in-ears" som dom heter.

Frågan är ju nu om jag vill ha in-ears eller dom där mellan.. Visst de e swag o så i dom som e mellan, men det passar liksom inte ihop med vad som helst. Kan ju inte gå runt med kappa o klackar o sen stora hörlurar på öronen. Blir nog in-ears... men då är min fråga. Har nån testat dom? O är dom så grymma som många säger?? Det som är nice är att dom funkar som headset på iphone ocksåå..


Här e den stora varianten, fast special designade med färgen o så..


Här är mellan varianten, som faktiskt är fett snygga speciellt i vitt!


Och in-ears, det bästa är att dom ALDRIG trasslar ihop sig.. hur skönt?




be gone, bye bye, so long

Jag fattar inte vad det är med mig, har fått en jävla cp shopping nojja. Vill bara köpa köpa köpa, och det är liksom inte okej. Det är nätshoppingen som är det stora boven.. har bara fått för mig att allt är så jävla billigt eftersom man inte gör nån större ansträngning när man börjar klicka hem saker. Har liksom beställt hem hårprodukter för flera tusen kr den här månaden NO JOKE. Helt sjukt..

O inte nog med det... den här jävla Groupon. Asså, är det normalt att jag längtar tills klockan slår 00.00 varje natt för jag dör av nyfikenhet för vad det kan finnas för erbjudanden dagen efter. Måste nog gå i terapi för det här... groupon-terapi. Inte nog med det så har jag hittat en ny motsvarighet till groupon som heter letsdeal.se haha det var liksom bara det som behövdes. Men den va ju ganska bra då jag fick en whopper meal som kostar 67:- för 10 :- hihi.

Imorn ska jag iaf köpa gymkort, gymma, gå till skolan och sen får vi se vart vinden tar mig. Ska gå och göra en god sallad nu med massa fetaost, mummssss :)



Gammal bild på kusin o mig <3 miss you

woooww




Operatörsbyte!

Som jag visade innan hade jag ju beställt en iPhone 4S från tele2 och förlängt mitt abonnemang hos dom, men när jag satt och gjorde prisjämförelser och kvalité på surf i storstäder osv så började jag fundera på om jag kanske inte ska ta 3?


Exakt då ringer det en kille från 3, vääärsta grymma säljaren.. han hade mig på 10 sekunder och lyckades då övertyga mig om att jag skulle få ett mycket bättre abonnemang och bättre villkor hos 3. Och nu när jag tänker efter så är jag glad att jag slapp binda upp mig 24 månader hos Tele2 det är verkligen en skit operatör har inte varit nöjd med dom alls senaste året. Sååå alla ni som tänkt teckna abonnemang nånstans, TA 3! Dom har bästa surfnätet och allting, o funkar bäst här i stockholm.


Tog ett abonnemang som heter pott399, och då får man alltså ringa upp för dom pengarna, plus att det ingår 2 GB surf.. helt okej jämfört med 1 GB hos tele2...

Asså det bästa argumentet från säljarens sida, för att få mig o gå över va att han frågade mig om ja ringde mkt inom tele2, och det gör jag vilket jag trodde skulle va ett problem för mig om jag går över. MEN 3 har dom tydligen en tjänst för 69 kr i månaden som gör att man ringer gratis till alla tele2 och smsar gratis också och det bästa av allt, det är inte utöver mina 399 kr som jag betalar för abonnemanget och som jag får ringa för, utan det drar dom av från samtalspotten. FETT NICE! alltså har man 330 kr kvar att ringa för till andra operatörer.

Massa babbel blev det nu, men det är som sagt intressant att läsa för dom som är insatta eller intresserade att teckna nytt abonnemang med en ny lur... (charlotte?) :)




hahahahahhaa

Asså jag måste bara få citera en gammal killkompis, jag fattar inte vart han får allt ifrån men på nåt sätt så lyckas han alltid pricka rätt!


"walla fattar ej hur tjejer gör när de vill få med sin rumpa i bilderna de tittar rakt men deras kropp e 160 grader allt för att rumpan ska vara med på bilden herregud stå rakt istället för att vi ska se 120 grader av ditt ansikte o hela ditt arsle facking ingen skam"

 

"haha bror jag har sovit ut jag mår bra bror de den här facebook jag e trött på men jag kan inte ljuga om jag tar bort den de kmr kännas tomt i mitt liv haha jag e trött på alla maträtter jag sett här uppe o alla tjejer som pratar fotboll för att yani imponera på sina killar och dem här jävla bilderna"

 

 

De så jävla sant!! asså man loggar in på facebook, okej ja ska inte säga att ja inte lagt eller lägger upp bilder på mat för ja tkr själv de kul o titta när andra gör de oxå eftersom att jag är matälskare. Men det här med tjejer o rumpan på bilder eller typ tjejer som kan NOLL om fotboll ska sitta o leka huliganer som om dom levt för Barca t.ex hela livet. Sluta, det är

bara pinsamt. Tjejer tittar på fotboll för att de finns snygga fotbollsspelare. Punkt.

P.S eller för att man är speltorskar som jag o jennifer ;) 

Puss

äntligen


Pull di trigga

Sjuk, virus, feber, halsont, inflammerade ögon, förkyld. Kill me.


20 oktober

Vaknade upp mitt i natten heeeelt panikslagen, kändes som att jag inte kunde andas för att min hals var för svullen och jag kunde knappt svälja, på samma gång helt täppt också vilket gjorde det hela ännu värre. Jätteläskigt :( Idag på morgonen hade jag ett litet läkarbesök, och efter det gick jag och bobs till kista centrum för att äta på mongolian barbecue. Dööödligt, men jag är redan hungrig? Haha som en viss person sa, så verkar det som att jag har en piraya i magen :p

Tittade runt lite, är i jakt på en päls till min jacka. Hittade en som va stor och fin, men jag vet inte. Den var inte exakt som jag ville :/ Får se hur det blir.

Ikväll blir det att fira min vackra Fahimeh som fyller hela 29 år, grattiss på din dag bästa <3 Igår fyllde också min älskade brorsson 12 år! Stor och olydig pojke nu :)


Jag i mina blonda dagar, ser ut som att jag har värsta underbettet :s Men är så sugen på ljust hår igen :( KAN ALDRIG HÅLLA MIG! Fyfan naz.

skojare på hög nivå

asså ja dööör hahaha ärligt talat vem gör såå??

Fitness 24

Jag har haft gymkort i över 1 år nu på ett gym som heter fitness club, värsta skit stället och rena rånet med tanke på vad man får för det man betalar. Så ska nergradera mig till ett billigare gymkort men som jag tror att jag kommer att få mer användning för helt ärligt. Jag har sagt många gånger att jag ska ta tag i träningen osv men sen har det inte blivit av. Men nu har det liksom kommit till en punkt då jag inte har något val. Fortsätter jag med samma livsstil kommer jag se ut som Precious om 2 år och då är det illa! Så ta tag i träningen när jag blir frisk, och det är bara att tuta och köra. Målet är som bilden nedan...kanske liiite smalare :) hihi let's do this!

 


sjuuuuuuk

Vad ska jag ta mig till? Är sjuk andra gången på en månad :( Har så ont i halsen och huvet så jag inte vet vad jag ska ta mig till, och noll energi i kroppen. Usch.. ska gå upp och göra lite soppa så att halsen blir lite mjuk :(

Ska drömma mig iväg tillbaka till thailand! Saknar dig Sabrina <3


Godaste kokosnötsdrinken.



Saftigaste kycklingen.



Ananas på båten :)



Inte världens snyggaste lugg, men det var så underbart! En helt annan världen under ytan, helt sjukt!



Finaste vattnet vid monkey beach..



Glädje, saknar det.



Fotmassage varje dag, underbart!!!



Han klunkade typ halva colan haha.



Jag och min finaste Sabbe <3 <3 <3



Världens feber och halsfluss men ändå gick jag ut o joina sabbe på klubben Seduction!! Snyggare fick man leta efter :)


Åhh, vilka flashbacks jag fick nu. Vill tillbaka till sol och värme och fina stränder :( Hatar vädret idag. Jävla skit sverige! Nu ska jag fortsätta ha ont i halsen. Peace



Beauty

Wooow! Det här är anledningen till varför svarta och vita ska göra barn, finns det nåt vackrare resultat? Kolla ögonen, helt sjukt vad Gud har skapat.


Without you

Det är lite kul att man lyssnar på en barndomsvän sjunga hellre än Usher haha, tung är han! Ilya Knocdown mina damer & herrar! Lyssna o njut :)

Shopping...igen

Nyligen hemkommen från en shoppingrunda Hade först tid på en salong kl 10 för att göra en nagelförstärkning, alltså akryl på mina egna naglar och sen tog jag en chailatte med mig från espresso house och drog ut på stan. Det blev att byta storlek på min jacka på Zara till en mindre. Helt sjukt att dom nästan är slutsålda. Sen köpte jag också ett par jeans där och en stickad kofta. Har inte ens testat den än haha typiskt mig att bara anta att saker och ting ska passa och det slutar med att jag får åka tillbaka och byta...


Efter att jag var klar där gick jag på jakt efter höst skor, hamnade på sko punkten så det blev två par skor till mig och ett par till mamma. Så mysigt har jag haft med mig själv idag. Nu har jag precis duschat och ätit klart mina fiskpinnar med potatis o remouladsås och ska knapra lite Alvedon för min hals dödar mig, orkar inte bli sjuk igen, sen lägga mig och titta på tv.

Mitt stora feta syriskans bröllop kl 21.00 på trean! De får man inte missa haha. Bye



Life's a bitch but god forbid the bitch divorce me

Den här jackan köpte jag i helgen, blev tipsad av bästa Brigette <3
Mkt snyggare i verkligheten, och den är mörk marinblå.. köpte en storlek större så att man kan ha tjocktröjor och sånt under nu när det blir vinter :) Funderar på att köpa en päls till, tror att det skulle bli snyggt faktiskt:)


Den här tjejen tittar jag på varje dag och blir inspirerad, vilken jävla förebild hon är med sin positiva energi. Borde finnas fler såna personer i världen!



Och nu när jag tänker efter, fyfan vad snygg man kan va! Så vill jag också se ut en vacker dag när jag blir gravid :) Min älskling finaste Queen B <3 She really is glowing!





Har försökt plugga, men är så jävla trött hela tiden så jag knappt kan hålla ögonen öppna och halsont börjar smyga sig in igen. Typiskt. Har redan kollat på en film men jag tror nog det blir en till så jag kan somna tidigt ikväll, ska nämligen upp ganska tidigt imorgon och fixa naglarna! :D

Godnatt!








u gonna miss me when im gone

Känner mig ibland som en guldfisk för jag aldrig kommer ihåg vad jag har gjort under dagarna. Minns knappt vad jag ätit till frukost. Idag gick vi och tittade på match, akropolis mötte hammarby och jag fick äta min efterlängtade souvlaki med bröd, sååå gott!

Men just nu sitter jag iallafall hos Ebru tillsammans med Nosh och Jeni. Ebru har suttit och pratat om sin studentmössa senaste halvtimmen och hur det blev fel när dom tryckte den då hon tog studenten.. man ba.......




Hur som helst, väntar på att bobss ska komma o plocka upp mig sen för lite lördagsmys :)

Nu ska jag fortsätta vara social, puss!


Här är Ebru o hennes omtjatade studentmössa! :)

Word


When people hurt you over and over again just think of them as sandpaper, they may rub and scratch you painfully but you end up smooth and polished, while they end up useless.

Fan vad sjukt att man vaknar tidigt när man egentligen kan sova vidare. Men det är ingen fara, solen skiner och humöret är på topp! Idag ska jag shoppa lite, behöver som sagt en jacka, eller ja behöver och behöver vet jag inte men jag vill ha en iallafall, sen ett par höst skor och ett par svarta byxor. Får hoppas att jag är lucky enough för att slippa leta och bara hitta det jag behöver istället.

Sen blir det sushi buffé med bobs och en skön chailatte ska drickas. Shit jag har tjatat om det i varenda inlägg känns det som. Helt meningslöst inlägg nu såhär på morgonkvisten.


Gammal bild på mig o jenii :)

Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but more difficult to regret

O herregud, jag kan inte sluta äta känns det som. Det finns inget stopp! :( Gick ner till centrum och köpte min efterlängtade sushi, och den satt så bra hihi :) Nu längtar jag bara tills det ska bli morgon, för då ska jag först till skolan, sen till min andra skola för upprop, och sen in till stan för att titta på lite jackor och köpa en nice varm Chailatte i den här kylan! Mysigt!



Mmmm jag saknar sommaren :(

stop the slangin find a real job and go to work


CP SUG

Gaaaahhhhh!! Kan nån ge mig en 10 bitars sushi och en chailatte snabbt!! Jag har varit så sugen på de i flera dagar nu, åt sushi igår men det dämpade inte suget :( o jag drömde om chailatte... typiskt att det inte ska finnas här i centrum. Eller jo sushi bar, men ingen latte!! Mmm.. ville bara dela med mig av det:)


Asså neeeejj va gott. Måste gå ner o köpa det nu fan. Puss

i tried to pay attention, but attention payed me

Åhh va kuligt, har precis bokat tid för en nagelförlänging.. kändes lite som att det behövs nu när min nagel gick sönder så att jag var tvungen o kapa allihop. Fattar inte när folk går runt med varannan nagel lång eller kort. Ser helt cp ut ju... Men hoppas att tjejen jag bokat hos gör dom bra, det är på en salong inne i stan så det borde väl kunna sin grejj.

Här är en bild från när vi satt i rissnehallen igår och titta på när grabbarna lirade boll. Sen efteråt spelade vi basket, nostalgi. När man va liten o alltid körde 21:an! :)

 


Brazilian Blowout

Såå ja, nu vart det fixat igen :) Hade skrivit världens längsta inlägg igår och självklart så gick det inte att publicera så nu är den borta med vinden.

Det jag skulle berätta var att jag ÄNTLIGEN har bokat Hollywoods hetaste hårtrend! haha ne men skämt åsido, har bokat en brazilian blowout!!!! Kan ni fatta att jag i fleeera flera månader gått o pratat om en sån, men priset har fått mig att fundera på om det verkligen är värt det, och efterbehandlingarna man måste köpa som shampoo o sånt går ju på nästan llika mkt som hela behandlingen. MEN nu har jag gjort det iaf, och den 25:e smäller det.

Grejen är att jag har typ värsta förväntningarna på behandlingen typ som att den kommer göra mirakel på mitt hår o därför är jag lite rädd att jag ska bli besviken, men får hoppas att den är så grym som alla säger. Har hört att kändisar som typ jennifer aniston, halle berry, nicole richie osv är helt beroende av dom! Så vi får se:)


!!!!!!!!

jag kan inte bloggaaaaaaaaaa de nåt fel på mitt konto igen, panelen är liksom borta så ja kan inte ladda upp bilder ingenting :( typiskt!

Mobilblogg

Har varit så sjukt seg idag men ändå lyckats ta mig upp till skolan, dragit till kista o kollat runt lite, åkt hem o ätit middag och nu är vi alla hos en killkompis och chillar med lite donken, massa godis o sånt:)

Tråkigt att jag inte kan ladda upp bilder från luren, den vill inte fan:/ hade varit lite kuligare. Snart ska jag berätta vad jag bokade häromdan! Nåt som jag lääänge längtat efter!! (O nej inte en resa denna gång) Ska bli så nice:)

Tills dess, godnatt:)


Myskväll

Vi har haft en liten myskväll här hemma hos mig, lagat mat, målat naglar, pratat massa skit osv. Sånt man gör när tjejer samlas helt enkelt:) Nu ligger alla fyra inmosade i min lilla säng o lyssnar på musik, fett obekvämt. Oddsade idag förresten och för första gången vann jag haha, man blir så himla girig när man gör de för efteråt tänker man faaaaan varför satsade jag inte mer pengar, då hade jag vunnit såhär mkt bla bla. Men ska inte klaga, är iaf några 100 lappar rikare :)

<3


<3

Min älskade vän är här på besök, o vi ligger i sängen nu o pratar om allt mellan himmel o jord. Vi drog till kocken här nere, käkade grillat entrecote med pommes o beasås :) Hon ska iväg o jobba snart så vi måste hinna catch up allt som vi missat senaste tiden då vi inte träffats. Sen ska jag nog plugga för orkar INTE sitta uppe till 5 på morgonen som sist för att hinna klart ett arbete fan..


trööötttt

Är fan helt slut, har varit aktiv typ helaa dagen känns de som.. började med att jag vaknade o drog o tittade på akropolis match hemma mot boden typ. Niice för akropolis vann med 3-2.

Efter det drog jag till kista och köpte lite skitsaker men ändå nödvändiga som raklödder, deo, nagellack, ansiktsmask på Kicks o sen strumpor o en enkel lös bastopp o en senapsgul tröja från H&M.

Köpte bland annat ett sånt här nagellack från Sally Hansen:




Den ska tydligen vara bra mot naglar som flagnar, får flisor och skär sig och den ska göra naglarna hårdare. Har inte testat den än, men ska nog börja om ett tag. Funderar nämligen på att ringa o boka tid för nagelförlänging istället så får väl bli när jag väljer att ha mina naturliga naglar igen. Men det kostade iaf 95:- för den som undrar.

Jag känner att jag äntligen kommer somna lite tidigare än vanligt idag, med tanke på att jag har varit och spelat basket och sen ätit på donken. Man blir helt slut! Såå en film nu sen natti natti.

<3

Det är sjukt hur något så litet kan ge en sånt lyckorus genom att bara ligga där på ens bröst o sova. Man kan ligga i timmar o bara titta och lyssna på de små gulliga ljud dom gör ifrån sig när dom drömmer. Jag älskar henne redan som om hon vore min egen. Lilla Lana <3


insomnia

Fan, så jävla jobbigt det är att vända på dygnet omedvetet.. började med att jag inte kunde sova på 2 nätter och nu har jag vant mig :/ Inte nice med tanke på att jag ska upp relativt tidigt imorn för att min bobsss har match, måste gå dit o hejja :)

Vi tittade nyss på Rush Hour, helt sjukt att det gått 13 år sen den filmen gjordes. Äääälskar dom 3 filmerna fan, black comedy is the shiet.. o då syftar jag på chris tucker, de e ju han som gör hela filmen :)

Är iaf fett glad för har äntligen tagit tummen ur röver och investerat i en ny plattång, en sån Ga.ma cP1, för man får så himla blankt och asiatiskt hår när man plattar med dom. O man behöver inte sitta o dra 50 ggr för att de ska bli rakt..


O sen köpte jag två stycken inpackningar, en från l'oreal och en från KMS california. Har hört att dom ska vara bra så det återstår väl att se när jag väl testat dom. Får hoppas att dom är värda priset, eller aa jag köpte dom på rea tur som jag har, men ifall ja skulle vilja ha dom igen.. Har fått cp torrt hår som veeerkligen behöver lite liv i sig. Ska nog göra en brazilian blowout oxå, men mer om det senare!


Priset på en sån l'oreal inpackning ligger på ca 245:- tror jag..



o den här på ungefär 235:-






music is my language


Blogg byte men a fresh start!

Lite tråkigt att jag va tvungen att lämna min blogg eftersom att det är nåt fel på de kontot :( Alla mina senaste inlägg ligger ju liksom där, men får väl nöja med mig den här bloggen då (min gamla) så får vi se vart det leder. Shit jag gick på gymnasiet sist jag skrev här.. det var ju ett tag sen.

Alla mina vänner bara klagar o klagar på att jag säger att jag ska börja blogga och kör i typ 2 dagar och sen tröttnar. Men det handlar faktiskt inte om det att jag tröttnar utan att jag faktiskt inte haft någon laptop på typ ...aah sen jag kom hem från thailand. MEN idag så köpte min papi en dator till mig, och jag är såååå happy :D

Men nu ska jag faktiskt försöka, för mig egen skull att skriva ofta för som jag alltid säger så är de kul att gå tillbaka o läsa. Blir jag seg, så får ni tjata (ni vet vilka ni är)..


Jag har nu suttit här i min säng i kanske 3 timmar och sagt att jag ska plugga, men har lyckats göra saker som att ladda ner massa filmer, uppdaterat facebook startsidan X antal gånger i hopp om att få läsa eller se nåt intressant, sänkt en halv Ben&Jerry's osv. Men snart ska jag ta tummen ur röven o sätta igång..

Fett irriterande btw att min header är så suddig.. kan inte fixa sånt fan, sist man höll på med kodmallar o skit va playahead tiderna haha..


Slutpratat.

Puss!

En bild från min bday förra veckan :)




RSS 2.0