even through a dark night there's a brighter day

Ligger helt nerbäddad i sängen under mitt stora täcke och ska precis sätta på en film.. har gjort varm oboy och mackor till frukost (kl 17.00) bra där. Nej men mår verkligen dåligt, är heltäppt och har ont i öronen :(

Ta vara på er friskhet, det är fett underskattat!!

Puss

BORING

Jag har inget liv, har typ suttit hemma i två dagar och ruttnat.. eller nej idag var jag hos min bror och åt middag och umgicks lite :) Har haft fett mycket plugg men har verkligen INTE orkat göra nåt nu dom här dagarna. Får ta tag i det imorgon.

Imorn ska jag oxå träffa Pega och Nod, vi ska typ dra till Barkarby först sen får vi se vad vi gör :) Nu ska jag gå och laga nåt o äta för min mage kurrarrrrrr :))


Skål och godnatt!

LYCKA

ÅHHHHHH jag är så glad idag.. va så glad imorse att jag inte kunde somna om av glädje. Har bokat biljetterna till J COLE !!!!!!!! omg jag är så exalterad och ser fram emot det så mkt så det är sjukt :D Ska dit med Charlotte som oxå ska få lära sig att älska honom :)

Ikväll blir det tjejkväll hemma hos Raheleh M, ska bli riktigt mys. Resten av veckan blir det bara plugg plugg plugg har sååå mkt men de ska bli skönt o få allt överstökat. 1 mån kvar, det är bara att hang in there :)

















Trevlig helg allihopa :)



busy woman

JAG ÄR FETT UPPTAGEN!! har typ inte haft någon som helst tid att uppdatera, har massa plugg..asså helt överdrivet mkt typ de närmsta 2 veckorna. O jag har haft en hel jävla lägenhet att städa helt själv, tog en sisådär 8 timmar.. NON STOP! Men nu är det skinande rent och jag känner mig duktig. Inte världens lättaste att bo själv, har dock klarat mig bra med matlagning, diskning och städning. Men snart måste jag tvätta, har en hel smutskorg full :( Ångest!!

I lördags var jag med Pega och Nod på en persisk restaurang som heter Vanak och åt middag, supermysigt och massa massa skratt!! "naylonhappoie" hahaha (internt). Och på söndagen blev det bio med Sonya, vi såg Twilight - Breaking dawn och OMG VAD JAG ÄLSKAR DEN FILMEN!! Enligt mig var det den bästa av alla filmerna och jag lääängtar  tills nästa film kommer!! :) Satt med handen i Sonyas knä typ halva filmen för jag var så spänd och exalterad så jag va  tvungen att hålla fast i något.. men hon tyckte nog det var lite obekvämt :/ ..elr i dont know haha.


Vackraste!



Nu ska jag PLUGGA!! yeeey :)

Haters gon' hate

Jag har haft en liten svacka senaste veckan och mått lite sådär. Men nu mår jag bättre och har lite mer energi:) jag tänkte visa er vad jag köpte på bikbok häromdagen och vad som fick följa med idag från Versace for h&m kollektionen.

Har inte gjort särskilt mkt senaste dagarna förutom att Sabina sov hos mig i lördags, hon jag och Jennica hade myskväll, baka kladdkakemuffins och tittade på the grudge 2..

Juste i fredags var jag ju och firade min älskling Pega som fyllde 23 år och igår så sov Charlotte o Mikaela hos mig. Eller vet inte om dom fick så mkt sömn då jag sov som en drottning i min säng och dom delade på en 90cm madrass haha, sååå gästvänlig:)

Det var iaf fett kul när dom va här för vi skrattade jättemkt.. Saknade Sonya oxå för hon e typ den enda jag alltid dör av garv med exakt varje minut när vi är med varandra. Eller ofta.. Vi har dagar då våra skämt inte klickar heller, men då garvar vi iförsig åt att dom inte gör de:)

Nu ska jag gå hem o hjälpa mamma lite med o packa o sånt för hon reser iväg ett tag på lördag:( men ska bli skönt ändå..

 

 

 

 


Speechless

Inga ord, bara tomhet.. Känns som att mitt hjärta kommer banka sönder, att mitt huvud kommer att explodera och att mina ögon aldrig kommer torka.

Jag kommer försvinna ett tag tjejer. Behöver det.


......

asså my life is over, j.cole i sthlm inställt?? this isn't happening :( JAG MÅSTE SE HONOM!! Någon som har någon aning? Riktig aning? För min källa har typ rökt elr nåt..


Sorry!

Mina vänner (ni vet vilka ni är) bara så ni vet jag har inget liv just nu, de e plugg, de e planering, det är träning, läkarbesök, de är personligt, de e stress o ont om tid så det finns ingen tid för nånting känns det som. Så om ni undrar varför jag är så off och inte hänger med riktigt så vet ni nu varför. Så snälla va förstående:) love u all<3


Lite svar på frågor..

Eftersom att jag oftast är inne från luren så blir det ibland jobbigt att svara på kommentarer för det är ett litet mission, men här kommer några st som jag inte svarat på än.

andrea om Yeeeyy!!:
vart kommer jacka ifrån?




svar: Jackan kommer från Zara, den har varit väldigt populär så jag tror inte den finns kvar..


Anonym om someone like you:
vad är de för märke på sin jacka som du har på bilden?



svar: Jackan är ett svenskt märke som heter Rock n Blue.


Anonym om Lunch time!:
Funkade brazilian kuren du gjorde på ditt hår?? Du har inte gett något svar än

svar: Jag tycker att brazilian blowout (som en läsare precis innan jag gjode varnade mig) var bortkastade pengar. Tycker INTE det var värt för 5 öre, ser knappt någon skillnad på mitt hår och det är fortfarande frissigt.. Så jag rekommenderar INTE den behandlingen. Det är just för att den riktiga Brazilian Blowout Original är förbjuden i Sverige och jag körde på Brazilian Blowout ZERO.


Anonym om Yeeeyy!!:
får jag bara fråga hur mycket väger du nu? hoppas det inte är en för privat fråga

svar: Just nu väger jag exakt 66 kg, har alltså gått ner från 69,5! Har alltid vägt runt 54-55 men sen gick jag upp väldigt väldigt mkt och är därför påväg att gå ner nu, därav min träning och min kost.



Så ja, är så himla seg eftersom att jag kom i säng väldigt sent igår men ska försöka piggna till lite för nu är Sabina påväg till min från Uppsala, så ikväll blir det mys antingen hemma eller nånstans i stan :) Puss


Money can't buy you love 'cause it's overpriced

Min dag började med lektion kl 9 och det var ett jävla helvete och gå upp. Men lyckades ta mig dit iaf och halvsov lite på lektionen men kände att jag behövde lite träning för att bli pigg. Det blev 2,5 timme på gymmet. En timme konditionsträning och sen en timme styrka och en kvart för att stretcha.

Har vääärldens träningsvärk!! Men det är skönt då känner man att man gjort nåt. Har gått ner ytterligare ett halvt kg sen jag skrev sist. Nice!

Kom nyss hem o lagade fett god nyttig mat, det blev couscous sallad med avocado o gurka med keso solrosfrön och riktigt kryddig kyckling:)

Mätt o belåten, dags att hoppa in i duschen, fixa mig lite för att sen dra o fira födelsedagsbarnet <3


Idag är det ingen vanlig dag...

...för det är min fiiinaste Pegas födelsedag!! Grattis på 23-årsdagen älskling! Hoppas att du lever i 10000 år till <3 Love you!!


I Don´t Expect Success I Prepare For It

Wow, dööööd jag är!! Har precis haft ett litet hemma-tränings-pass, gick bra ända tills Eye of the tiger började spelas på högsta volym och jag höll på med armhävningar. Började asgarva mitt i min ensamhet för kan tänka mig komiskt det såg ut. Tänk att komma hem till mig gå in i mitt rum så ba ser ni mig ligga där o kriga med armhävningar helt svettig och den låten på högsta volym. Såå okvinnligt!! HAHA.

Aja, nu ska jag duscha av mig, käka frukost (kl är 14.33) och sen klä på mig och sånt för att sen dra ut med Nod på jakt efter en födelsedagspresent åt våran finaste Pega som fyller år <3


Yeeeyy!!

Finns det nån skönare känsla än att gå och köpa en jacka som är en storlek för liten för att den 2 veckor senare ska passa en perfekt?? Så glad och 3 kg lättare!


Lovely day

Saknar värmen:(


No life

Jag har typ inget liv längre, plugg typ hela tiden och sömn är det som gäller. Men det kommer det vara värt i slutändan. Nu är jag påväg till gymmet för och köra lite kondition, hoppas att det går bra även om mitt knä är lite knas. Så länge det inte blir värre liksom:/ har lite bild brist så får bli en när jag bokstavligen ruttnade på min lektion och en på min otroligt goda kycklingcurry sallad!! :)


thought you'd always be mine

Wow hon har lärt sig engelska!! haha, o även om hon har dööödlig röst så tkr jag nästan hon rappar bättre i den här låten än va hon sjunger.



Det här har jag köpt idag, yeeeyy!! ALL IN


Fml

På riktigt, skjut mig. Lyssnar på Mozart (gör mig lugn o harmonisk) och pluggar. Har ingenting gott att tugga på vilket gör att det blir svårt o koncentrera sig, därav mitt blogginlägg:)
Skulle tränat idag men mitt knä har låst sig och jag vaknade försent för att hinna till närsjukhuset här för att röntga. Har haft problem med mitt knä i typ 7 år nu... Förstår ni mig när jag säger att jag är en riktig uppskjutare då? Haha.

Har tänkt på en sak, många klagar ofta (även jag) på t.ex att dom har ångest för att dom inte tränar, eller för att dom är tjocka o bla bla. Asså, det ENDA som kan få en att slippa den ångesten är att faktiskt gå och ta itu med det. Sitt inte hemma som en gris o tänk åhh borde träna ångest, ställ dig upp packa väskan och dra. De e det jag gjort nu i en vecka, alla vardagar och det känns så jävla bra. Nu känner längtar jag liksom till gymmet hela tiden eftersom att jag börjat se resultat. Äter rätt osv, det lönar sig i slutändan.

Nu kan jag liksom sitta o tycka synd om alla tjocka som sitter hemma som kossor o ba proppar i sig massa onyttigt och tror att viktnedgången o den goda hälsan ska komma av sig själv. Nu får skylla er själva att ni inte passar i era kläder liksom.

Ville ba få det sagt, back to studying!!

 

 

 

hade dock hellre legat här vid våran pool i thailand :(

 

Peace.

 


Take you down

Tjejer det här vill ni inte missa!



Yeeeyy!!

Känner mig fett duktig, gått ner 2 kg på 5 dagar!!! Framsteg för att vara jag faktiskt, stolt över mig själv:) har suttit och pluggar nonstop i flera timmar nu är helt död, men måste fortsätta för har hur mkt som helst den här veckan.

Nu ska ja plugga vidare:(..

Såhär nyttigt lever jag.. Fan va sjukt så olikt mig:)


Fearless is having the courage to say goodbye to someone who only hurts you, even if you can't breathe without them.

Idag, inatt, nu alltså...fuskade jag. SÅ VÄRT men ändå lite ångest. Min älskade brors frus cupcakes... Så saftig o god:)


Lunch time!

Ååhh jag har varit så sugen på en riktigt god sushi. Sushi baren i Rissne är galen!


!!!!!!

JORDEN ANROPAR BRIGETTE PASTORIZA!!!!

du får jääääättegärna holla till mig a.s.a.p!! u know why.

puss

Det hade varit perfekt om vänner var som pengar, för då hade man kunnat lyfta dom mot ljuset och se om dom är äkta eller falska.

Det hade varit perfekt om vänner var som pengar, för då hade man kunnat lyfta dom mot ljuset och se om dom är äkta eller falska.



Ja, här blev man printscreenad mitt i skypeandet hoho sumo-naz

my first love broke my heart for the first time

Har alltid haft och kommer alltid ha Bieber fever! Haha :)


Im a surviver!

Sjukt irriterande att jag typ sov bort halva dagen idag kändes det som, jag vaknade kl halv 2 eftersom att jag somnade runt 4-5 tiden inatt. Men det första jag gjorde var att ta min väska och dra till gymmet! Blev trampmaskin i 30 min och joggade i 15 min. Försöker ta det lite lugnt i början men med tiden kommer jag orka mycket mer o det lär väl vara då jag kommer se resultat!

Försöker att äta så nyttigt som möjligt, har nu i 4 dagar hållt min borta från socker, godis och läsk osv. Känns skönt faktiskt!

Såhär ser min lunch ungefär varje dag. Är det inte kyckling är det lax:) yummii. Men knäcker dock ingen bigmac eller chicken nuggets med currysås:(


Me myself and i

Idag har jag fan varit riktigt aktiv, vaknade runt 11 tiden, packa min väska och drog till gymmet. Efter det drog jag till stan för att käka på mongoliska:) det blev sushi för min del då jag försöker äta så nyttigt som möjligt. Yummii!!

Nu är jag hemkommen och känner verkligen att jag behöver ta hand om mig själv lite. Ska nog tappa upp ett bubbelbad, testa mina nya hårprodukter och sen lägga en ansiktsmask och fräscha till lite med ögonbrynen och muschen haha:p

Let's do this!


Matrix Total results

Idag fick jag hem mina produkter som jag beställt från Matrix. En hårvårdsserie som ska motverka frizz och vara reparerande. Ett shampoo, balsam och en leave-in kräm blev det:)


På gymmet

Here we go!!


man down

Jag somnar alltid så himla sent, och ångrar det exakt lika mkt morgonen därpå när jag ska vakna.. fett irriterande. Ska försöka vända tillbaka på dygnet lite, då blir dieten mkt lättare att gå på oxå!


Jag imorgon!

money can't but love cause it's overpriced

Det här måste va de finaste, gulligaste och SNYGGASTE paret jag nånsin sett. Tjejen är helt galet snygg o killen med!! Ni MÅSTE kolla, jag grät som ett litet barn första gången jag såg den!!


Finally!

Äntligen har jag fixat det jävla gymkortet, och precis som idag ska det gymmas för varenda krona! Jag är så motiverad just nu så jag hoppas att det håller i sig. Har inte ätit nåt onyttigt på 2 dagar i sträck nu, o det är fan tungt för o vara jag då jag kunnat hålla mig även fast det funnits framför ögonen på mig. Jag ska ner! O jag ska ha den där jävla dkny väskan som belöning:)


you bring out the fool out of my cool

Åhh jag är sååå kär i dig lilla älsklingen <3333 O dina tjocka kinder!


can i hit it in the morninnnn

J Cole till Sthlm 7e december, ska man?????? Om jag är i sverige, inget snack om saken hihi :)




RSS 2.0