Michael Kors

Nytt i garderoben :D visar den sen, är in loooove!


Chillnanii

Nu ligger vi i soffan helt döda, hektisk dag. Vi va och titta på Johns match och han bjöd på en riktig show! Han gjorde hattrick mot Ajax, vilket ingen har gjort sen 1963 typ, så de är galet tungt och vi är fett stolta. Jag och Sanna (hans tjej) stod typ och höll oss från att gråta när han gjorde mål och typ 50 000 människor stod och sjöng hans namn. GÅSHUD!!

Vi har ätit på vapiano, badat i deras pool och nu tittar vi på ett kort reportage om John på fotbollskanalen. Blir nog hoppa i säng snart för vi ska gå upp tidigt och kika runt i affärer innan vi åker hem:)

Lite från idag:


Finally here!

Nu är vi äntligen framme! Har precis suttit och pratat lite, fått lite presenter av John & Sanna! Fett gulliga, fick ett par airmax, ett par träningstights, en tränings tshirt och en vindjacka, allt i Nike alltså haha.

Nu ska jag och Sanna dra till poolen som dom har här och simma lite sen ska vi käka middag, potatisgratäng med kött och bea yummii!!

Måste bara tillägga att de bor otroooligt fint, värsta utsikten! :) bilen är ju oxå helt okej.....


Fredagsmys

Hemma hos Sabrina som jag hade saknat otroligt mkt! Vi har ätit gott (nyttigt haha) och pratat minnen och sånt med tjejerna. Men ska börja rulla hemåt snart eftersom att jag ska upp relativt tidigt imorn:D

Nu e de massa gossip så ja kan inte ens koncentrera mig på det här i inlägget haha trevlig fredag peeps:)

Min ljuvliga fruktsallad med vaniljkesella! Fööör gott!


Countdown

2 dagar kvar tills jag och min kärlek åker bort <3 längtar!!!

Älskar hur vita mina tänder ser ut haha:)


Disappointment

Tråkigt att håret blev precis likadant haha, ångest. Får väl låta det va ett tag till för jag vill verkligen inte färga eller bleka nu när de precis börjar få liv igen:/

Idag blev det en supergod lunch/middag, och jag måste säga att man mår så jävla bra av att äta rätt och träna. Det ska liksom bli en livsstil och jag känner att det här är något jag kan göra hela livet om det behövs. Äta nyttigt på vardagar, träna och sen får man unna sig (i lagom mängd) på helger!

Blev iaf en sallad med lax och lite currydressing och keso :)


Dags att färga håret!!

Får hoppas att det blir lite skillnad iaf, vill dämpa de röda tonerna lite eftersom jag antagligen kommer bli ljushårig i sommar och då är röda pigment det sista man vill ha i håret :)


All in!

Känner mig sååå snygg efter ett hårt träningspass!! :)

Nu ska jag köpa hårfärg och senare kanske sola, behövs grovt haha.


Realitycheck

Alltså, jag vet inte om det bara är jag men det känns som att jag inte riktigt hänger med i hur snabbt livet egentligen gått. Jag ser mig och min omgivning fortfarande som barnsliga tjejer och att vi endast är mogna när det kommer till våra jobb, vårt plugg och hur vi ska bygga vår framtid redan nu.

Men sen ser jag att vi inte är så små som jag trott hela tiden, mina vänner har flyttat in med sina respektive, de har förlovat sig, gift sig, skaffat barn osv osv. Fick precis en liten reality check haha dags att öppna ögonen!

Ville bara dela med mig av mina natttankar, nu ska jag gå och betala mina räkningar och såna tråkiga saker med att vara vuxen:( hade gjort allt för att bli liten igen, eller börja på högstadiet, eller till och med gymnasiet. Den åldern man tror att man är skitvuxen och tror sig veta allt om livet, den ålder man blir hopplöst kär och tänker "du o jag föralltid" haha, den åldern man hängde på mcdonalds på fredagkväll för att man va liten och inte fick klubba och den åldern man gör allt för att vinna respekt hos sina kompisar genom att göra onödiga saker som man flera år senare tänker efter och skrattar åt. Jag saknar den tiden.

Aja, sov gott fina läsare:)
Godnatt!


Matkoma!

Blev ett 2-timmars pass, bad i bubbelpoolen och bastu med clerasil pads i ansiktet. Känner mig såå fräsch haha.

Efter träningen åkte vi hem till Pega här på söder och hon lagade middag till oss, asså faaaan vad gott det va. Ska laga de snart igen:)

Det blev "kebabspett" med sallad och sweetchilisås!


Sats!! Lets do this..

Träning och simningsmode is on!!


Lingonvecka

Jag vill bokstavligt talat döööö av smärta. Ligger i min säng i fosterställningb och ber till Gud att det ska gå över snart!!

Idag är det fullspäckat schema, lite konstiga grejer med tanke på att jag har lingonvecka men det är dålig tajminggg helt enkelt,

Först på schemat står;

Skola 13.00-14.30 (kort lektion skönt)

Brasiliansk vaxning 14.40

Köpa träningskort på sats & simma

Middag hos Pega :))

Nu ska jag ligga och fortsätta ha ont. Fyfan för o va tjej asså..


Fresh

Ni vet när man inte fyllt på sina naglar på typ 4 veckor? Haha de ser inte gulliga ut då kan jag säga. Eftersom jag inte gillar akryl ska jag låta dom falla av och sen göra gele. Men tills dess piffa jag till dom lite med hjälp av ett vanligt och ett glittrigt nagellack. Ser nästan ut som nya naglar haha:))


Biomys

Konstigt att mitt inlägg publicerades så sent.. Blev iaf Hamilton, en svenskt producerad film och måste säga att jag inte hade höga förväntningar på den men den va faktiskt riktigt bra!

Så ni som gillar lite action/drama se den!!

Död tjej!


Beach 12

Jag har bestämt mig för att byta träningskort till SATS. Känner att jag kommer bli mer motiverad av att träna där och det är skönare att utbudet är större. Hur som helst behöver jag nya träningskläder! Hatar och träna i tråkiga grå mjukisar och nån fet tshirt över. Kanske köper nåt nu när jag reser :)

Nu blir det bio med min amorsito:)
Puss


Precious

Idag har det varit en ganska nice dag, förutom att jag har och har haft extrem PMS senaste dagarna. Hur fan kan man lära sig kontrollera det egentligen?:s

Jag o Pega utförde lite ärenden i stan och drog sen till kista för att köpa en resväska som jag kan ha som handbagage när jag reser. Det blev middag på foodcourt och nu mys i soffan men filmen precious på tv.

Haha blev såå glad, fick den här bilden mms:ad av min bobs nyss:)



RECEPT PÅ HEMMAGJORT VAX

Det du behöver är:

2,5 dl socker
1 dl vatten
1 hel citron

blanda alla dessa ingredienser i en kastrull och koka på låg värme i ca 30-40 min. Känn eter själv när den har kokat klart. Konsistensen kommer inte att bli seg direkt eftersom att det är så hög värme så den är lös. Men häll över allt i en glasburk så att du senare ska kunna smälta den i ett vattenbad varje gång du ska vaxa dig. Låt svalna lite, och var försiktig så att det inte är för varmt för det finns risk för allvarliga brännskador.

Vax remsor kan du improvisera med, antingen klippa remsor från gamla lakan, örngott osv.

LYCKA TILL!

Body sugar

Gissa vad jag gjort? Haha, hemmagjort vax och helt ärligt så är det de bästa vaxet jag nånsin använt!! Någon som är intresserad av recept? Ska jag lägga upp de?

Fett onödigt att gå och köpa när man har alla ingredienserna i köket:)


LYCKA!

Idag har varit en helt perfekt dag! Vaknade tidigt, drog  till min mattelektion haha UNDERSKATTAT! Matte är ju fan kul, lektionen som var på 2 timmar kändes som typ 10 min :) Sen fick jag också reda på mina betyg från förra terminen och jag är STOLT över mig själv att jag pallat och fått bra betyg hihi.

Igår blev det myskväll hemma hos min fina Pega tillsammans med Nod och Mickis. Vi låg och prata om allt mellan himmel&jord. Älskar min pega och nods filosofkvällar haha!

Är så super taggad på livet just nu, ska överlåta mitt kort på fitness24seven (för lata snåla människor) haha och köpa ett kort på SATS!! All in mina vänner, beach 2012 är målet!!! och sen så drar jag till Rotterdam med bobs för o hälsa på våra vänner John & Sanna! Ser fram emot det :D Vi ska gå och kolla när John spelar match, Feyenoord möter Ajax tror jag. Im sooo excited hihi =) och veckan efter det drar jag till London med Pegissss för lite shopping!! :D

Nu ska jag gå och dansa lite Zumba!

London <3













RICINOLJA

Jag har hört av många att ricinolja (egentligen ett laxeringsmedel) ska göra "underverk" för håret. Om håret normalt växer 1 cm i månaden så ska den här oljan göra så att det växer 4-5 cm, och för de som har sträv hårkvalité så ska det tydligen göra håret mjukare. Min brors fru har faktiskt testat det, och hon har vanligtvis en kvast på huvudet men nu är det superlent, jättekonstigt haha.

Men eftersom att det här är så ombloggat så har jag hört att oljan är slut på många apotek. De finns även i hälsokost affärer och på bodystore.se, de kostar ca. 40 kr för en flaska och ska masseras in i hårbotter i 30 min, 3 gånger i veckan sen duschar man som vanligt.

Det är skillnad på flaskan på den som man köper på apoteket och den man köper på hälsokost, men inehållet ska vara precis samma. Såååå nu ska jag dra ner till apoteket och köpa det här så får vi se om det hjälper eller om det bara är en myt :)



 

Om nån av er testar det, snälla säg till om ni upplevt någon skillnad!!

Obs, att det här oftast använts av kvinnor i mellanöster då vi har annorlunda hårkvalité.


If u cant love me now dont love me later when my later is much greater

Glada nyheter!! Jag har vääärsta hårtipset sen för er som vill ha längre hår snabbt och ändra hårkvaliten till det bättre. Några av er kanske redan vet vad det handlar om men jag återkommer med det sen såå stay tuned:)


Förvirrad tjej

HAHA såg precis att Mickis rätta mig. 2010 my year råka jag skriva. Haha måste varit jävligt trött eller så är jag bara fast i det förgångna!


2010, My year!

Idag blev det vakna tidigt, äta nyttigt och träna! Fan vad skönt, ska försöka mitt bästa för att göra det till en rutin. Har sökt lite jobb, hoppas att nån nappar seriöst jag behöver verkligen göra nåt av min tid efter skolan. Någon som har något tips?

Har många mål det här året, och ska kriga för att uppfylla dom:

* Klara alla mina ämnen på KOMVUX

* Skaffa ett bra deltidsjobb och tjäna pengar.

* Resa!

* Ta körkortet haha är ju helt efter:/

* Spara pengar

* Göra en grej som jag inte vill ta i bloggen nu:)

Det är de jag har hittills, lär väl fylla på listan om ett tag..

Nu ska ja försöka sova så att jag kan vakna tidigt imorgon, har studiedag så ska passa på att utföra lite ärenden nu när jag kan.

Godnatt!!


Hahaha läs texten !!


Finally!

Har plågat mig själv under helgen och pluggat. Blev precis klar med det sista, helt sjukt att jag är så slutkörd. Min rygg värker o allt men de känns så jävla skönt att ha fått det överstökat. Nu börjar en ny termin med ännu mer plugg. Hoppas att tiden går fort!!

Nu blir det hopp i säng för imorn blir det en heldag i skolan! Längesen man hade det.. Och lite senare kommer en söt bloggläsare som ska få sina ögonbryn plockade av mig:)

Btw har goooda nyheter och jag är såå taggad. Men vi håller lite på det tills de närmar sig:)

Nattinatti folks.


Ai se eu te pego

Asså jag önskar verkligen jag hade nån som kunde klia mig 24/7. Ni vet sådär löst så man ryser.. Mm.. Godnatt.


More

Eftersom blogg.se appen är cp kom inte mitt orangea linne med. Så får lägga upp den i det här inlägget!

Passar på att visa mina nya svarta figursydda klänning, älskar materialet den formar verkligen kroppen fint:)


She said he is not coming back because he is sleeping with me

Lite smått & gott av min shopping dom här dagarna, inte allt. Har gjort massa internetshopping oxå, haha:) bilderna ger dock inte klädernas färger rättvisa.

Kappan är mer stark orange, samma med kavajen den lyser i orange/rött och den vita skjortan kommer användas flitigt i vår/sommarkvällar:)

Och det orangea linnet ska vi inte gå in på, kommer döda den i sommar när jag är brun:)



The grudge

Är i kista och shoppar igen haha har varit lite okontrollbar senaste tiden på den delen känns det som men ähh har fått med mig fina grejer iaf.

Omg, gick nyss in på kicks och ser det här vid kassan. Vadå hjärtattack, live skräckfilm haha..


Sååå min humor!

Haha en bra start på dagen att se det här när jag vaknar. Fyfan hade sån helvetes natt...tog en sömntablett kl 22 och somnade 5.. Fattar inte vad som hänt med mig jag har verkligen skitsvårt att somna:( och när jag vaknar så sent missar jag typ hela mitt liv:/ (skola, träning etc.)

Aja ska pigga till mig, ta en dusch och sen dra till banken för några ärenden och sen till kista för att lämna tillbaka en klänning jag köpte häromdagen.

Är det bara jag som tycker det här är kul?


Jävla insomna

Känner mig lite dåsig... (HAHA internt) nej men jag har ju vänt på dygnet tydligen så mycket att inte ens en sömntablett fick mig att somna igår natt, vilket resulterade i att jag inte orkade gå upp förrän 3 idag (!!!) och missade träningen.

Satt och tänkte igår, fan vad synd det är att när man förut gick på gymnasiet inte uppskattade och kämpade när man hade böcker och allt till hands och en lärare som alltid fanns där för att hjälpa till. Asså det är verkligen inte svårt att få bra betyg på gymnasiet men man är så himla barn och omogen så man förstår inte hur viktigt det egentligen är.. För vill man ha en bra framtid så måste man plugga ( om man nu inte har en pappa som Bajsar pengar) och gör man inte de på gymnasiet måste man ändå ta igen det på KOMVUX förr eller senare som jag gör nu.

Lite ångest, för hade jag skött mig då hade jag varit klar med min universitetsutbildning nu.. :/

Ville bara dela med mig lite av min ångest haha, nu ska jag äta en av mina favoriträtter, hemlagad potatismos med köttbullar, gräddsås och lingonsylt:)


Livets njutning

Har varit i skolan idag och gjort lite grejer som behövde göras. Sen blev det kista med nod för att äta på Max och göra lite saker som att köpa en ny kalender och såå.. Nu är jag hos Ati.. Hon har gjort choklad sufflé och sega maränger:) ska passa på att njuta för när jag skrivit klart mitt schema och börjat planera mina dagar så måste jag börja äta rätt igen eftersom jag kommer träna och så.

I sommar blir det ju bröllop och då måste jag komma i min klänning, vill ju inte se ut som ett fetto och förstöra allas bilder:p nej men måste iaf gå på jakt efter en snygg klänning.

Nu ska jag äta min maräng:)
Puss


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


word


Lunchtime

Nu blir det lunch med min fina Pega i kista:) sen får vi kolla runt och se om vi hittar nåt intressant att köpa. Gillar ej utbudet på kläder i Sverige om jag ska vara ärlig..

Just nu:


Blue Ivy carter

Omg vad läskigt att jag skrev om det igår men Beyonce har fött en liten dotter!!!! Såå glad hihi:)


true beauty

Åhh jag längtar! Snart är det dags för min största favorit i hela världen att föda!! Ska bli så underbart att bli gudmor till lilla bebisen :) <3






If there is a will there is a way..

Alla mina vänner vet att jag är värsta produkt freaket, som tjejer samlar på sig väskor och skor samlar jag produkter. Ibland har jag så mycket så jag inte vet när jag ska hinna använda dom.

Men som sagt tänkte ge ett tips på riktigt bra shampoon för er som har dödat håret med färg, blekning, värmetänger, hårstylingproduker osv. Som ni vet byter jag hårfärg lika ofta som många byter underkläder vilket resulterar i grovt slitage, var ju tvungen att kapa av hälften för att det skulle bli liiite friskt iaf.

Hur som helst, jag presenterade Matrix total results för er tidigare och den är fett bra för frissigt hår, det blir lent och lätt hanterligt, den ser ni först på bilden längst till vänster.

Sen har vi shampoon och balsam från BED HEAD, älskar dom!! Inte nog med att de doftar helt underbart så gör dom faktiskt underverk för håret.

Dom gröna är stora 750 ml flaskor och håller väldigt länge så enligt mig är det värt att lägga ut pengar för. Det är dom jag använder just nu och heter Recovery. Den ger håret otroligt mkt fukt vilket är perfekt för skadat eller torrt hår.

Den orangea flaskan har ungefär samma effekt fast den är mer för slitet hår som behöver en akut fuktkur och den behåller även färgen i håret utan att skölja bort den.

De bruna flaskorna är lite mindre, 300 ml men de håller också ca 3 mån. Luktar uuuuunderbart, typ som brända mandlar. Man vill typ äta upp shampoot när man duschar. Den är inte så behandlade i sig utan den är mer för att behålla färgen och lystern i håret och framhäva de röda tonerna som får brunt hår att se fint ut, därav namnet "brunette goddess".

Skulle ni vilja veta mer om vad jag använder för efterbehandlingsprodukter eller nåt liknande så får ni gärna säga till:) ska även testa en ny hemmagjord inpackning snart, ni kanske oxå vill se hur det blir?

Let me know;) här kommer bilden på hur flaskorna ser ut:


Livet!

Gjorde precis crêpes till mig och mina brorsöner:) det blev överdrivet gott, nästan i klass med den jag åt i Paris:) Nutella, hackade hasselnötter och banan!

Ska hoppa in i duschen nu och njuta av mitt nya favorit shampoo, älskar doften! Ska ge lite tips sen på vad jag använder, kanske kan vara till nytta till nån som har dödat sitt hår lika mkt som jag.

Ikväll blir det kanske biomys med min älskling eller så kanske vi laddar ner en film istället, får se:)

Trevlig lördag kväll allihopa, go easy on the liquor;)



Älskar hur mina vänner uppskattar min gästfrihet..


Min prins

Finns ingen som du mitt hjärta.


Vinterdepression

Visst har vi ingen snö och det är varmt bla bla men fyfan vilken ångest man får av det här jävla mörkret. Regnigt, mörkt och grått hela tiden. Vill till värmen och bara ligga vid stranden, koppla av och tänka på ingenting.

Minns när jag och Sabrina drog till ett grymt massage ställe typ varje dag och tog massage. Hot stone massage och fotmassage var standard!

Här var man glad och uppspelt i väntan på en 60 min fotmassage.


<3

Mådde sååå dåligt igår, jag tror jag sov bort hela dagen. Hade migrän, hade tagit stark medicin och mådde illa och va sjukt yr. Men blev iaf glad för min älskling världens bästa pojkvän kom med sushi till mig:) och mami tyckte så synd om mig så hon hade gått förbi en sväng på pralinfabriken och köpt macarones till mig.

Ville bara säga att jag älskar alla mina vänner min familj, ni är underbara! Även om jag inte är världens bästa på att alltid höra av mig och har mina perioder så vet ni ändå att jag alltid finns för er när ni behöver mig och tvärtom.

Nu ska jag mysa och kolla igenom dagens shopping från Sollentuna c och kista :)


Ögonfransförlängning

Som jag skrev förut var jag och gjorde en ögonfransförlängning, vilket jag blev ganska nöjd med. Inte exakt det jag förväntat mig då det beror på vad för fransar personen som gör använder sig av osv, men såå skönt att gå runt och alltid se sminkad ut när man inte är det haha. Här är före och efter bild.

Mina fransar ser dock mycket kortare ut än vad dom egentligen är då hon tog bilden ur en dålig vinkel.

Så vad tycker vi? Före & efter.


Nyår 2012, lyckat!

Tack för en underbar kväll!!


RSS 2.0