Nytt i sminkväskan och ring kollektionen

Har införskaffat mig ett helt perfekt rött läppglans från Chanel, älskar deras läppglans för de håller så bra och blir aldrig äckliga ( ni vet när man får ett vitt streck av vissa glans eller stift) efter ett tag:) den gick på ca 300 kr.

Sen finaste ringen från Versace for H&M kollektionen. Mamma köpte den dock när dom kom ut men hon råkade ta den med sig när hon reste bort nyligen.

Imorn ska jag testa en lash extension! Wish me luck. Kan visa före och efter bilder om ni vill:)


wee aaa miii glassesss

Vet någon hur mkt en linsundersökning kostar? Pallante med glasögon, o pallante va utan heller. O är det jobbigt med linser? För o nackdelar?

Tacksam för ett svar.

Hoe hoe hoe

Shit, julafton är över och snart är det nyår. Tiden går så jäkla snabbt, man hinner fan inte med i svängarna. Idag begav jag mig iaf ut i mellandagsrean och kom hem med.......ingenting. Sveriges shopping är ju rena skiten. Längtar tills den dagen jag åker till typ London o ba shoppar sönder mig.

Jag har fortfarande lite beslutsångest över vad jag ska ha på mig på nyår, och om jag ska fixa ögonfransarna eller inte. Vågar mig inte riktigt på det där med förlängning fan, har hört att man kan tappa alla sina fransar. Jag o Pega ska iaf fixa naglarna på onsdag så det ska bli nice, och imorgon drar vi till nacka forum för att se om vi hittar nåt där. Nod kanske hakar på oxå.

Nu mår jag lite illa för att jag är övertrött och inte har någon aning om varför jag sitter framför datan. Har fastnat vid karatefyllan haha, sjukt program.

Sussa sött nu, imorn blir det att vakna tidigt. Tills dess får ni en bild från tjejen i the ring.. (visst liknar jag henne) haha :)


God jul y'all

Jag har ätit sååå jävla mkt och jag har världens matkoma, har sovit en timme inatt/idag. Städade fram till klockan 6 på morgonen för lägenheten va en jävla röra och jag hatar när badrummet år ofräscht. Sen va de tvättstuga kl 6 på morgonen sån ångest tid. Nu e jag hos min bror tillsammans med familjen och kommer decka på soffan när som helst. Skriver med ett öga öppet hahah.

Mysiga julklappar, hemma tofflor såna varma sköna och sen hårprodukter, badprodukter, en klänning och ett pann band från aldo nu när det är kallt. Fryser alltid om pannan och öronen. Pengar av pappsen och Äntligen en äkta Chanel mademoiselle av min älskling<3

Nu ska jag sova lite. Pusss o god jul


!!!!

Handla aldrig lyxparfymer som dior, chanel, gucci osv på nätet. Jag lyckades införskaffa mig en falsk chanel och är sååå jävla lack för jag ville verkligen ha den. Har typ älskat den doften sen jag gick på högstadiet.

Aja, får väl önska mig den och hoppas att jultomten ger mig den:)

Har kapat av håret förresten, 15 cm blev det haha kul. Nu ser jag ut som en 12 åring igen så jag måste sminka mig. Fett jobbigt!

Nu blir det ut i kylan och stresshandla julklappar med världens mensvärk och stress för massa annat. Peace.


Coco Chanel mademoiselle

ÄNTLIGEN har jag beställt min favoritparfym sen lååångt tillbaka. Åhh jag är så glad:)))

Älskar att den är kvinnlig men lite flickig på samma gång. Men hatar när jag har för många parfymer hemma för då kan jag inte ha en signaturdoft, älskar ju alla. Jävla vågar, vi kan aldrig bestämma oss för nåt. Beslutsångest är vårt andranamn..


Julmarknad..

Var på julmarknad idag.. Så torrt. Noll julstämning fyfan asså ska de va kallt så ska de ju fan vara vitt ute oxå. Ska köpte enligt tradition året första juläpple, sååå gott men fan va dom ska överdriva med priset fuckin 30 spänn för ett äpple doppat i lite smält socker. Smarta jävlar.

Min mage kurrar och klockan är 01.55 inte okej. Imorn har jag prov oxå, så inte nice. Men life's a bitch n im out.

Glömde fota mitt fina äpple så här får ni skruttet:) och en liten titt på mina vintriga naglar...


Summer!

Känner mig så stolt, har suttit och pluggat sen kl 17 ända tills för en halvtimme sen (04.20). Helt sjukt, med 2 små ät pauser bara. Nu har iaf gjort det som jag egentligen skulle gjort under en termin på 11 timmar haha. Så typiskt mig att vara ute last minute.

Igår sov Sonya här och vi hade sååå kul. Garvade så jag fick ont i magen. Vi bakade lussebullar som blev klara kl 6 på morgonen och sjöng till family Guy - shut up meg:) det är vi i ett nötskal.

Imorn när jag vaknar ska jag träffa mina sötnosar Pega och nod. Eller först Pega sen nod för hon är busywoman och går i skolan. Ska utföra lite ärenden och sen på kvällen plugga igen. Har sjukt mkt kvar, men ett avklarat liksom.

Har sååånt sug efter sommar så det är sjukt. Orkar inte frysa mer:(


Vill ha julafton!!

Kan tiden bara gå snabbare, vill ha julafton och bara släppa all stress kring plugget, orkar inte mer!! Och nu är det inte långt kvar men har 1 miljon olika saker. Sååå jobbigt men man måste. Får hålla tummarna att allt går som det ska, man vill ju inte hamna i knas med CSN:/

Igår var jag med Pega och nod på söder hemma hos Pega och myste. Hade lite deeptalk, vi gick ner och köpte hem indisk mat och donken och åt blåbärspaj med vaniljsås till efterrätt. Riktig tjockisdag, måste samla ihop krafter och hamna på rätt spår igen. Gick ner fett snabbt sist jag gjorde det.
Vill ju så gärna träna men läkarn sa ju att jag inte får förrän mitt knä är bra igen.

Jag har typ vänt på dygnet heeelt asså jag somnar halv 8 varje morgon och vaknar runt 15-16 tiden. Inte okej!
Måste bli bättring där med. Åååhhh jävla ångest period asså hatar vintertid, finns ingen livsglädje. Okej om det var massa snö och julstämning men det är bara kallt äckligt väder. Fyfan.

Nu ska jag kolla lite på videona som jag filmade från j Cole konserten, behöver dämpa mitt jcole behov för dagen sen kan jag plugga i lugn och ro:)

Peace out

<3


who dat


Drake

My life is officially complete, j Cole igår var otroligt och drake kommer t Sverige 15 april!!! Faaaan va niiice


Inga ord

Vakna nyss, kl 5!!!! Asså jag missade min lektion kl 15.00 för jag låg o snooza haha så sjukt. Måste vända tillbaka dygnet snabbt.

Min frukost nu: ostbågar o cola. Gissa vem som kommer må illa snart:/


recension..

Nej fan, mitt hår blev inte alls så rött som jag trodde att det skulle bli. Kanske för att jag redan hade mörkt under men det är typ brunt med röda skiftningar.. Iaf i ljuset här hemma, däremot igår när jag var på donken så sa alla att det verkligen såg rött ut.. typ vinrött. Får se sen i dagsljuset :) Inte för att vi har nåt ljus i sverige just nu men ni förstår..

Nu blir det äta mat med Jenka som har beställt hem kebab till oss <3 och sen baka bullar med Nod :) julstämning :)

Igår var det för övrigt en väldigt trevligt kväll, mkt prat (från min sida) mkt skratt och lite rappande i bilen påväg hem! Lyckad kväll iaf:)

Nu ska jag gå och tända andra ljuset på adventsstaken, 2 veckor kvar till jul!



Pusss

Nu joinar man resten av världen och blir...

...rödhårig. Haha nej men rödbrunt typ. Hoppas det blir fint, får hålla tummarna! :)
Ikväll drar jag till söder med Pega och Nod så får vi se vad som händer :)!


Jermaine Lamarr Cole

Har suttit senaste två timmarna och hypat upp mig till J Cole låtar. JAG LÄNGTAR SÅ MKT!! Asså inga ord kan beskriva hur mkt jag vill att det ska bli onsdag nu. Men tills dess har jag massa grejer att göra, tvätta kläder (vilket jag håller på med nu), plugga plugga plugga, köpa presenter och julklappar, BLI FRISK!! osv..

När jag är klar med tvätten ska jag åka förbi Kista och se vad jag hittar där med Fahimeh. Ursäkta sämsta uppdateringen och tråkiga inlägg. Ni får njuta till lite J Cole tills det blir bättre :)




Boy you got my heartbeat runnin' away beating like a drum and it's coming your way

Så himla irriterande att jag vänt på dygnet så mkt att jag vakna typ halv 4 idag. Missade min tvätt tid.. Inte nice har hur mkt som helst men får ta det imorn.

Jag o Stefan drog ner till sushibaren och åt sushii, yummii jättegott:)

Jag ruttnar verkligen här i Sverige, vill bara plugga klart jobba tjäna pengar o dra härifrån. Ångest land... Eller snarare ångest väder!! Ska de va vinter ska de ju fan va vinter på riktigt:@


RSS 2.0