wee aaa miii glassesss

Vet någon hur mkt en linsundersökning kostar? Pallante med glasögon, o pallante va utan heller. O är det jobbigt med linser? För o nackdelar?

Tacksam för ett svar.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det finns vissa som brukar ha gratis synundersökning, annars brukar det kosta runt 300-400 kr. Jag personligen tycker glasögon är skitjobbiga, but then again så är linser också det haha.



Man vänjer sig efter ett tag iaf. Fördelarna är att du inte har något i ditt ansikte hela tiden. nackdelen är att det skaver i början och att man måste ta in och ut de varje dag.

2011-12-28 @ 14:25:09
Postat av: miss tehran

kolla http://www.contacta.nu/ jag själv gick dit i början... sen kan du beställa linser via nätet.. även fast dem säger att man inte ska föra det är mest för att dem vill tjärna pengar... men kolla där. jag beställer själv mina liner via nätet... säg till så kan jag hjälpa dig if u want :)

Fördelar med linser är att det är bekvämare, inget vet att du har dålig syn ;) men nackdelarna kan vara att du inte orkar ta ut linserna eller sätta i dem,, du måste skölja och rengöra linserna efter varje gång osv...



Men linser är klart mycket bättre än glasögon.. Kram

2011-12-29 @ 16:35:16
URL: http://misstehran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0